Geloof

  Nee, ik ben er niet mee opgevoed

  18 september 2019

  Wat ben ik blij dat we niet vast zitten aan onze opvoeding. Ja, we nemen hem altijd mee, ons leven lang. Je opvoeding kun je niet uitgummen of vergeten, maar je kunt wel kiezen hoe je omgaat met de last of de lust die opvoeding heet.

  Een identiteitscrisis

  15 september 2019

  Wil de échte Thorinda opstaan’. Ja, de vrouw zoals God haar in het allereerste begin geschapen heeft. Als ik hier een moment bij stil sta, denk ik aan het meisje wat ik vroeger was.

  Wind

  12 september 2019

  Bij de wind denk ik ook aan de uitstorting van de Heilige Geest. Eén van de tekenen daarvan was ook de wind. Hoe wonderlijk is de wind, bedenk ik. En ook hoe krachtig!

  Knallend vuurwerk!

  8 september 2019

  Prachtige kleuren verlichtten de hemel. De kinderen keken hun ogen uit. Tegen het einde van de show schoten de vuurpijlen plotseling wel heel snel achter elkaar de lucht in.

  Inspiratieweek met Anna

  7 september 2019

  Deze week kunnen jullie elke dag een versje met korte bijbehorende overdenking lezen. We hopen dat je erdoor geïnspireerd en bemoedigd raakt.

  Inspiratieweek met Anna – zaterdag

  7 september 2019

  Misschien kun je niet geloven dat God onvoorwaardelijk van je houdt; vind je het zelfs vervelend als mensen erover beginnen.

  Inspiratieweek met Anna – vrijdag

  6 september 2019

  Neem je weleens de tijd om de natuur te observeren na een regenbui? In je tuin, het park of het bos.

  Interview met Henk Binnendijk.

  6 september 2019

  Ik zeg vaak: ‘Ze zullen komen van oost en west en aanliggen bij Abraham, Isaac en Jacob in het Koninkrijk der hemel.’ Nou dat moet zo fascinerend zijn.

  Inspiratieweek met Anna – Donderdag

  5 september 2019

  Hoe moeilijk is het soms om te geloven dat je de moeite waard bent. Misschien ben je vroeger gepest of kreeg je vaak te horen dat je niet goed genoeg was.

  Vergeet niet te danken!

  4 september 2019

  Ook vandaag roept Hij jou en mij op, om dankbaarheid te tonen. Hij wil dat we elke dag een moment aangrijpen, om stil te staan bij alle zegeningen die Hij ons schenkt en nog schenken zal.

  Inspiratieweek met Anna – Woensdag

  4 september 2019

  De geur van parfum is heerlijk. Net zo heerlijk zijn vriendschap en goede raad.
  Laat je vriend en de vriend van je vader niet in de steek.

  Inspiratieweek met Anna – Dinsdag

  3 september 2019

  God weet wie je bent. Hij heeft jou gemaakt, naar Zijn beeld. Je hart mag wortelen in Hem. Psalm 139: 1 – 18

  Inspiratieweek met Anna – Maandag

  2 september 2019

  Regelmatig wandelen doet je goed. Lichamelijk èn geestelijk, het beurt je op. Trakteer jezelf deze week op een wandeling en bedenk alvast wie er (in gedachten) met je meegaat.

  Inspiratieweek met Anna – Zondag

  1 september 2019

  De zomer is (bijna) voorbij. Een nieuw seizoen wacht op je. Heb je in de afgelopen weken nieuwe inzichten opgedaan?

  PUUR! geloof reeks

  29 augustus 2019

  NIEUW BIJ PUUR! De PUUR! geloof reeks met Bijbelstudies voor vrouwen. De auteurs van de PUUR! geloof-reeks zijn verschillende vrouwen met een theologische achtergrond die midden in het leven staan. De eerste twee komen 3 september uit. De lessen van Esther, schoonheid – Carianne Ros “De lessen van Esther’ is onderdeel van de PUUR! geloof-reeks […]