Geloof

  Jaloezie

  22 september 2021

  Jaloezie is iets waar we als mensen vaak last van hebben. Hoe kunnen we hier goed mee omgaan? Thorinda deelt haar gedachten met ons.

  Altijd die vakantiemood!

  21 september 2021

  Elya denkt na over de vakantie die net achter de rug is. Hoe kan ze de vakantiemood die ze toen had, vasthouden? Ze leert dat God er altijd is, ook (en vooral) in de kleine dingen.

  Overdenking: Psalm 106

  19 september 2021

  Annemarie van Heijningen deelt met ons haar overdenking van Psalm 106. De trouw van God en daartegenover de ontrouw van de mens staan centraal.

  Sla je vleugels uit!

  18 september 2021

  Sla je vleugels uit, waag die sprong in het diepe. Thorinda moedigt ons aan om dat te doen wat we altijd maar te eng vinden en niet durven.

  Daniël en Susanna

  16 september 2021

  Ari las in de Willibrordvertaling het bijzondere verhaal van Daniël en Susanna. Dit apocriefe verhaal is bij de meeste christenen onbekend.

  Wat zijn jouw plannen?

  13 september 2021

  De vakantie is weer voorbij. Wat zijn jouw plannen voor de komende tijd? Thorinda denkt na over hoe wij onze plannen kunnen afstemmen op die van God.

  Rustweek met Anna

  11 september 2021

  Het was rustweek bij Puur! 7 dagen lang konden jullie elke dag een versje van Anna de Swart met korte bijbehorende overdenking lezen over dit thema. We hopen dat je erdoor geïnspireerd en bemoedigd bent geraakt.

  Voor altijd vastgehouden!

  11 september 2021

  In de vakantie is het makkelijk om uit te rusten. Maar daarna? Hoe houd je de rust vast te midden van de drukte? Elya vertelt ons over tot rust komen bij God en over praten op de vlonder.

  Rustweek met Anna – dag 7

  10 september 2021

  Deze week is het Rustweek op PUUR! Vandaag. Elke dag plaatsen we een versje van Anna met een korte overdenking. Dag 7 gaat over luisteren naar God en naar jouw eigen hart.

  Rustweek met Anna: dag 6

  9 september 2021

  Deze week is het Rustweek op PUUR! Elke dag plaatsen we een versje van Anna met een korte overdenking. Dag 6 gaat over de stilte.

  Rustweek met Anna – dag 5

  8 september 2021

  Deze week is het Rustweek op PUUR! Elke dag plaatsen we een versje van Anna met een korte overdenking. Dag 5 gaat over tot rust komen in de natuur.

  Rustweek met Anna: dag 4

  7 september 2021

  Deze week is het Rustweek op PUUR! Elke dag plaatsen we een versje van Anna met een korte overdenking. Dag 4 gaat over milder zijn voor jezelf.

  Rustweek met Anna: dag 3

  6 september 2021

  Deze week is het Rustweek op PUUR! Elke dag plaatsen we een versje van Anna met een korte overdenking. Dag 3: tot rust komen bij God.

  Rustweek met Anna: dag 2

  5 september 2021

  Deze week is het Rustweek op PUUR! Elke dag plaatsen we een versje van Anna met een korte overdenking. Dag 2: kalmeer mijn hart.

  Rustweek met Anna: dag 1

  4 september 2021

  Deze week is het Rustweek op PUUR! Elke dag plaatsen we een versje van Anna met een korte overdenking. Dag 1: laat je wiegen in kalmte.