10 mooiste bijbelverzen en quotes

12 juni 2018
Delen via:

Als je ons volgt op Facebook dan heb je ze wellicht wel eens voorbij zien komen. Elke ochtend delen we een mooie quote of bijbelvers met je om je te bemoedigen aan het begin van de dag. Vandaag delen we de 10 mooiste quotes en verzen met je. De plaatjes kan je gemakkelijk opslaan om zelf bijvoorbeeld te delen op Facebook of wellicht te gebruiken als telefoon achtergrond. En volg je ons nog niet op Facebook dan moet je dat zeker doen!

God is een veilige schuilplaats

Mijn genade is genoeg

God ziet jou!

Houd vol

 

Elke goede gave

De Heere is mijn kracht

U heeft de hoogste plaats

Alles is mogelijk

U bent mijn God

Wie kan tegen ons zijn?

Volg jij ons al op Facebook?


Meer inspiratie nodig? Lees dan het PUUR! Magazine

Kom eens uit je hoofd, hoe vaak hoor je dat niet? En het is waar dat we vaak vastzitten in nadenken, terwijl het juist zo goed kan werken om gewoon te doen. PUUR! magazine zet dit voorjaar de schouders eronder en steekt de handen in de klei. Met extra veel DIY, ideeën voor uitstapjes en praktische tips om (een deel van) je leven te verbouwen. Dat mag best wat voeten in de aarde hebben, als het resultaat ernaar is! Bij het PUUR! magazine zit de roman ‘De kleur van de zon’van Ina van der Beek meegeseald als bookazine.

Bestel het tijdschrift gemakkelijk via boekenwereld.com

Reacties (2)

  • rita schreef:

    Vooral de tekst de heer is mijn kracht en mijn lied spreekt me erg aan

  • J.koeleman schreef:

    Het lied ; “hou vol” is voor mij sinds vorig jaar altijd verbonden met de vroeggeboorte van ons overleden kleinkind. Ook op dit moment is het voor ons reëel want door een aanstaande operatie kan mijn man straks een tijdje niet werken. En dat is als ZZP-er best wel een ‘probleem’. Geen werk geen inkomsten. Toch weten we allebei dat God er ook bij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *