4 Bijbelapps voor jou en je kinderen

13 juli 2018
Delen via:

We hebben tegenwoordig bijna allemaal wel een smartphone. Eigenlijk kunnen we er niet meer om heen. En het mooie is, is dat er heel veel apps te vinden zijn die je kunnen helpen om je geloof te laten groeien. Dit zijn de 4 mooiste apps!

Bijbel (YouVersion)

Waarschijnlijk ken je deze wel, want als je gaat zoeken op ‘Bijbel’ dan is dit vaak de eerste die boven komt. In deze app kan je de Bijbel lezen in heel veel verschillende versies. Er zijn heel veel leesplannen te vinden en er zijn nog heel veel andere opties in deze app. Makkelijk als je onderweg bent en je even in de Bijbel zou willen lezen.

Beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone.

Dagelijks Woord

Met deze app krijg je elke dag een bijbeltekst op het tijdstip dat jij wilt. Je kunt kiezen uit verschillende bijbelvertalingen. Stel hem in op bijvoorbeeld een vroeg tijdstip als je het fijn vind om de dag met een bijbeltekst te beginnen, of juist aan het einde van de dag. Zo wordt je bemoedigd op het tijdstip dat jij wilt.

Beschikbaar voor iOS en Android en Windows Phone.

Bible-Fit

Deze Bijbelapp geeft je bijbeltekten en verhalen rond verschillende thema’s. Hij vraagt hoe je je voelt en aan de hand daarvan krijg je bijbelverzen aangereikt. Op die manier zul je altijd aangesproken worden en bemoedigd.

Beschikbaar voor iOS en Android.

De Bijbel app voor kinderen

Niet voor jezelf, maar juist voor je kinderen. Deze app is interactief en is van de ontwikkelaars van YouVersion. Je kinderen verkennen verschillende bijbelverhalen door middel van spelletjes en animaties. Het is een vrolijke en kleurrijke app. De app werkt met een beloningssysteem wat het gebruik alleen maar leuker maakt.

Beschikbaar voor iOS en Android.


Leestip: Mijn zoekbijbel

Mijn zoekbijbel beeldt de mooiste en bekendste bijbelverhalen uit en brengt die tot leven. Kinderen kunnen met behulp van de tekeningen en de ‘gids’, een jongetje dat op elke pagina de weg wijst, zelf de verhalen beleven. Verhalen die aan bod komen zijn onder andere die van de schepping, de ark van Noach, Kerst en Pasen, en die van Jozef, Mozes en David en Goliath. Op de uitklappagina’s naast de kleurrijke zoekplaten vol details wordt het verhaal vervolgens beschreven. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar zeker ook voor oudere kinderen, die op weg geholpen worden door korte zoeklijstjes. Met ‘Mijn zoekbijbel’ is urenlang zoekplezier gegarandeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *