Bidden

18 februari 2021
Delen via:

Jezus is onze pleitbezorger, onze voorvechter, hij strijdt voor ons, hij waakt over ons. Persoonlijk vind ik dat een geweldig troostrijk gegeven, juist ook als ik zelf de woorden niet heb om te bidden; als de omstandigheden van het leven te groot zijn.

Jezus is onze pleitbezorger, onze voorvechter, hij strijdt voor ons, hij waakt over ons. Persoonlijk vind ik dat een geweldig troostrijk gegeven, juist ook als ik zelf de woorden niet heb om te bidden; als de omstandigheden van het leven te groot zijn. Wat is het fijn dat we net als Maria bij Jezus mogen zitten en naar hem mogen luisteren. Dat we, net als de zieken in Jezus’ tijd op aarde, zijn kleed aan mogen raken en zijn kracht en liefde voor ons mogen ervaren. Dat we mogen geloven zonder gezien te hebben en daardoor gelukkig zijn.

Als je wilt kun je onderstaande tekstgedeelten opzoeken en bemoedigd worden.
Johannes 17:9
Lucas 10:39
Marcus 6:56
Johannes 20:29b

Je kunt Anna volgen via versjes van Anna op Facebook en via versjes op Instagram. Je kunt natuurlijk ook meer versjes van Anna lezen op annadeswart.nl. En als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief Versjes van Anna krijg je regelmatig een versje in je mailbox en wacht er een cadeautje op je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *