Echte post is leuker

25 oktober 2018
Delen via:

De titel zegt het al, echte post is veel leuker! Ik houd van post. Dan wel de leuke post in plaats van de blauwe enveloppen of rekeningen.  Die leuke kaartjes of handgeschreven brieven!  Maar nog leuker vind ik om iemand iets te sturen.

Ik was een tijdje heel fanatiek met snailmail, slakkenpost. Snailmail is inmiddels een grote community. Het gaat om leuke post naar elkaar te sturen. Dit worden vaak kleine pakketjes met een handgeschreven brief, zelfgemaakte kaart, wat lekkers, zakje thee, etc.   De envelop wordt versiert. Soms rondom een thema. Nu hoef je er natuurlijk niet een heel pakket van te maken. Het mag ook klein en eenvoudig.

Het meedoen met een groep en geregeld een snailmail sturen hield ik niet vol, maar het heeft me wel laten zien hoe leuk het is om iemand weer echte post te sturen. Hoeveel je voor iemand kunt betekenen door iets leuks te sturen, waar veel aandacht en liefde in is gestoken.

Een kaartje, een brief of zo’n leuk klein pakketje. Gewoon om even te laten weten dat je aan diegene denkt. Voor een verjaardag, ter bemoediging of gewoon omdat het kan!

Ik wil je uitdagen om drie personen te bedenken voor wie zo’n leuke snailmail, kaartje of handgeschreven brief gaat maken. Doe je mee?

Want echte post is veel leuker

voorbeeld van snailmail
Voorbeeld van Pinterest
voorbeeld envelop bron: pinterest
Versierde envelop
voorbeeld snailmail  bron: pinterest
Hoe lief is dit!
voorbeeld thema snailmail bron: pinterest
Leuk pakketje met als thema herfst

Wil je meer weten over leuke post, snailmail en brieven schrijven. Op pinterest staan nog vele leuke tips of zoek een Facebook groep rondom dit thema.


Creativitijd met de Bijbel van Linette Trapman is een PUUR! Inspiratie doeboek voor Biblejournaling. Een praktisch boek vol voorbeelden, leuke oefeningen, overtrekpatronen en eenvoudige stap-voor-stapprojecten. Inspiratie voor wie wil beginnen met biblejournaling en handletteren of voor wie extra technieken en ideeën wil opdoen.

 

 

Reacties (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *