Een lichtpuntje

3 februari 2020
Delen via:

een lichtpuntje voor jou
je kunt het vast gebruiken
omdat het soms zo donker is

Soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden om iemand te bemoedigen die door een donker dal gaat. Als je zelf hebt ervaren waar de ander doorheen gaat, zijn woorden niet eens echt nodig. Er simpelweg zijn, letterlijk, is vaak al genoeg. Jij bent dan het lichtpuntje voor die ander, een stukje Jezus. 

Als het niet in je mogelijkheden ligt om fysiek tot een hand en voet te zijn dan kun je iemand ook bemoedigen met een korte tekst om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. 

In Mattheus 25: 31 – 40 vind ik veel inspiratie om een lichtpuntje te zijn. 


Je kunt Anna volgen via ‘versjes van Anna’ op Facebook en via ‘versjes’ op Instagram. Je kunt natuurlijk ook meer versjes van Anna lezen op annadeswart.nl. En als je je aanmeldt voor de  nieuwsbrief Versjes van Anna krijg je regelmatig een versje in je mailbox en wacht er een cadeautje op je.


PUUR!vandaag boekentip

lichtpuntjeHoe was je dag? Wat was niet leuk vandaag? Waar dank je God voor vandaag? Schrijven kan helpen bij het onthouden van mooie herinneringen. Dit PUUR!-invulboek van Marjolein Feenstra staat vol met leuke vragen over je dagelijks leven en geeft je de gelegenheid om lijstjes te maken, foto’s te plakken en even stil te staan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *