Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

15 april 2021
Delen via:

Ken je dit eindeloos durende spelletje nog? Tijdens de autoreis naar vakantie, met je vriendinnetje in je slaapkamer of buiten in de tuin… Overal waar je komt kan je dit spelletje spelen. De truc is natuurlijk een zo moeilijk mogelijk item te kiezen wat zo laat mogelijk wordt geraden door je speelkameraadje.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is…? Een eigenschap, een kenmerk of een gave. Als ik om mij heen kijk, zie ik honderden mensen en ze hebben allemaal iets wat ik niet kan zien. Ze hebben een eigenschap, een kenmerk of een gave die ik niet zie, maar er wel is. En weet je? Soms zie ik zelf ook niet die bijzondere eigenschap in mezelf. Misschien lees je dit nu wel en vind je jezelf de ultieme middenmoot. Want wat heb jij nu voor bijzonders te bieden in deze maatschappij? Elke dag is een sleur en je valt niet op.  

Maar lieve lezer, dat is niet zoals God het zegt. Ook jij bent geschapen met iets bijzonders. Dat bijzondere is bedacht door onze schepper toen hij jou maakte in de buik van je moeder. 

Het is ook helemaal niet raar dat je je op dit moment niet bewust bent van jouw unieke eigenschap, maar ik weet zeker dat die er is. 

Lees Jesaja 43:4 maar eens hardop voor als je in de spiegel kijkt naar jezelf en bedenk dan dat Hij in Pasen 2021 wederom Zijn opstandingskracht in jou heeft herinnerd! 

“je bent zo kostbaar in mijn ogen, zo waardevol en ik houd zo veel van je dat ik de mensheid geef in ruil voor jou, ja alle volken om jou te behouden.” 


Eigenwaarde, zelfvertrouwen, identiteit – wat is de waarheid over jou?

Hoe kijk jij naar jezelf? Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Hoe kijkt God eigenlijk naar jou? Wat ziet Hij als je voor Hem staat? En hoe leer je door Zijn ogen naar jezelf te kijken? Waar zoek jij je identiteit in, en wat is de waarheid over jou? De boodschap die Marianne Grandia uitdraagt in haar romans en spreekbeurten nu voor het eerst in een handzaam en praktisch boekje.

Marianne Grandia is bekend als auteur van drie zeer succesvolle romans: Witter dan sneeuw, Lenteregen en Hemeldauw. Ze won meermalen de publieksprijs voor het christelijke boek. Ook is ze een veelgevraagd spreekster op vrouwenevents en conferenties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *