In vreugde en verdriet

10 februari 2020
Delen via:

vriendschap vond ons lang geleden
op een dag in mei
in een tijd van mogelijkheden
liep jij ineens langszij
ingetogen, ik uitbundig
klein van stuk, jij veel langer
en nu verbonden door de jaren heen
in vreugde en verdriet
hebben we steeds meer gemeen
rijkdom waar ik van geniet

Er is en er wordt veel geschreven over vriendschap. Ik voel mij gezegend met het hebben van een paar vriendinnen waarvan sommigen mij al jarenlang van tijd tot tijd vergezellen op mijn levensreis. Maar ik denk ook aan diegenen onder jullie die verdrietig en eenzaam zijn omdat ze een dierbare vriend moeten missen of omdat ze moeite hebben met het aangaan van vriendschappen. 

Ik wens je troost toe als je het lied What a friend van Josh Garrels beluistert:


Je kunt Anna volgen via ‘versjes van Anna’ op Facebook en via ‘versjes’ op Instagram. Je kunt natuurlijk ook meer versjes van Anna lezen op annadeswart.nl. En als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief Versjes van Anna krijg je regelmatig een versje in je mailbox en wacht er een cadeautje op je.


PUUR!vandaag boekentip

vreugde & verdrietEen oceaan van hoop’ van Carrie Turansky: een meeslepende historische roman over een waargebeurde zoektocht naar verloren kinderen. Tussen 1869 en 1939 zijn meer dan 100.000 kinderen uit arme Britse gezinnen weggevoerd naar Canada en Australië, om daar aan het werk gezet te worden. Aan de kinderen werd een paradijs beloofd, de werkelijkheid bleek echter heel anders. Als Laura McAllister, een jong dienstmeisje, ontdekt dat de drie jongste kinderen van hun gezin zonder medeweten van haar moeder naar Canada zijn gebracht, neemt ze zich voor hen te vinden en de familie te herenigen. Ze begint aan een reis die meer teweegbrengt dan ze ooit kon vermoeden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *