Kom tot bloei

2 maart 2021
Delen via:

Een rups verandert zodat hij kan groeien om te worden wie hij in essentie is. Datzelfde geldt voor ons als wij ons leven gaan leiden tot eer van God. Dan leggen wij ‘de oude mens af’ en worden wij vernieuwd naar het beeld van God.

Een rups verandert zodat hij kan groeien om te worden wie hij in essentie is.
Datzelfde geldt voor ons als wij ons leven gaan leiden tot eer van God. Dan leggen wij ‘de oude mens af’ en worden wij vernieuwd naar het beeld van God. Dan worden wij, zoals Jezus zelf zegt, opnieuw geboren en mogen wij, zoals Paulus zegt, ons kleden met medeleven, goedheid, bescheidenheid, zachtmoedigheid en geduld. 

We zijn onderweg naar Pasen. Jezus heeft de zonde en de dood overwonnen. Hij stond op uit het graf met een verheerlijkt lichaam. Op een dag zullen ook wij een verheerlijkt lichaam krijgen, dan zijn we klaar voor een hemels leven. Laten we ons tot die tijd inspannen om onze ogen gericht te houden op Jezus en te leven zoals God van ons vraagt. Hij heeft ons uitgekozen, wij zijn zijn heiligen. Hij heeft ons lief.

Als je wilt, kun je de volgende bijbelgedeelten erop naslaan: Kolossenzen 3:9 – 12, Johannes 3:3, Filippenzen 3:21 en luisteren naar het lied Turn your eyes upon Jesus in een uitvoering van Lauren Daigle.

Je kunt Anna volgen via versjes van Anna op Facebook en via versjes op Instagram. Je kunt natuurlijk ook meer versjes van Anna lezen op annadeswart.nl. En als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief Versjes van Anna krijg je regelmatig een versje in je mailbox en wacht er een cadeautje op je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *