Mini-lightmovement

20 mei 2020
Delen via:

Het was natuurlijk de afgelopen maanden een bizarre tijd. We zaten allemaal thuis, sommigen alleen, anderen met hele gezin. We mochten misschien niet meer werken of moesten ondanks alles gewoon door blijven werken. Er werden allerlei mooi acties opgezet om elkaar te ondersteunen en te helpen zodat we toch verbonden bleven met elkaar en niemand er alleen voor staat.

Ik vond het mooi om te lezen en bijzonder dat ondanks alles iedereen nog om elkaar dacht. Ik snap heel goed dat niet iedereen dit zo heeft ervaren en dat er ook mensen zijn die zich heel eenzaam hebben gevoeld deze periode. Of misschien lukte het helemaal niet om voor anderen te zijn omdat je genoeg had aan je eigen situatie. Ook ik heb dat zo ervaren, alles regelen in huis, met de kinderen, thuisonderwijs, ruimte in mijn hoofd
om veel verder te kijken dan binnen de muren van mijn huis had ik niet. Toch wilde ik zo graag iets doen al was het een kleine 
bemoediging naar andere vrouwen om mij heen, maar hoe??

Toen zag ik een Instagram post van Wij zijn Lume. “Een mini lightmovement”. Daar kom ik zo even op terug, want eerst wat is Lume?

Lume

‘Jij bent licht’, we zagen het deze week al een aantal keer voorbij komen. Het nieuwe boek van Frieda van der Geest in samenwerking met Lume en PUUR!vandaag.

Maar wat is Lume? Lume is  een beweging van licht met vrouwen over de hele wereld. Ons verlangen? Geloof delen, wereldwijd. Neem eens een kijkje op hun website voor meer mooie verhalen en informatie.

Mini Lightmovement

Maar nu de mini lightmovement.

Een tijdje geleden deed ‘Lume’ een oproepje  en dit stond er in:  “Hoi mooie vrouw, Juist nu kunnen veel mensen wel wat extra licht en liefde gebruiken. En die willen wij graag uitdelen, omdat we geloven dat het Licht overwint, altijd. Doe je mee aan onze beweging van licht? #sharethelight Laat je bemoedigen door wat je leest in dit boekje… en geef het door! Schrijf een bemoediging, wens of gedachte in dit boekje en geef…

WOW! hoe mooi is dat, dat je op een simpele manier andere kan bemoedigen. In de Instagram post waar ik eerder over vertelde, deelde een vrouw dat ze mee doet met deze actie en 6 boekjes had gekocht, gepimpt en stuur na 6 andere om ze te bemoedigen en het licht door te geven.

Ik dacht dit kan ik ook!  Dit ga ik doen. Ik vond het zo mooi, dat ik het graag met jullie deel. We kunnen allemaal een licht zijn, groot of klein. Ook al zit ons hoofd zo vol met onze eigen sores. Ik maakte een klein filmpje van hoe ik de boekjes op leuk.

 

Wil je ook een mini-lightmovement starten? Het enige wat jij hoeft te doen… een mooi notitieboekje scoren en schrijven en delen maar…! Je vindt meer informatie op de website van Lume

Tekst die je in het boekje kunt schrijven:

Hoi mooie vrouw, Juist nu kunnen veel mensen wel wat extra licht en liefde gebruiken. En die wil ik graag uitdelen, omdat ik geloof dat het Licht overwint, altijd. Doe je mee aan deze beweging van licht? #sharethelight Laat je bemoedigen door wat je leest in dit boekje… en geef het door! Schrijf een bemoediging, wens of gedachte in dit boekje en geef…

Als je meedoet vinden we het natuurlijk leuk om te zien, dus deel vooral op social media met #sharethelight #lume #puurvandaag.


LumeIn ‘Jij bent licht’ helpt Frieda van de Geest je op weg om licht te zijn in deze wereld, op jouw plek. Ze wil vrouwen laten zien dat ze al licht zíjn – ze hoeven alleen nog maar de schakelaar om te zetten en gaan stralen. Dit boek staat vol met inspirerende verhalen van andere vrouwen, tips en bemoedigende (Bijbel)teksten om je te laten zien dat het helemaal niet zo ingewikkeld is om licht te leven en licht te geven. Je bent ervoor gemaakt! ‘Jij bent licht’ is een uitgave van PUUR! in samenwerking met LUME, de vrouwenbeweging die licht verspreidt.

Bestel dit boek voor €12,99

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *