Nieuwheilig.nu is live!

22 december 2017
Delen via:

Wat is nu heilig? Heeft dat altijd met God Zijn toedoen te maken? Of kun je ook zeggen dat het alles is wat ons vervult met eerbied? Je eigen thuis of misschien wel innerlijke vrede…

Nieuwheilig.nu gaat het vanaf nu voor je uitzoeken! Nieuwheilig.nu is een onafhankelijk christelijk platform op het gebied van inclusief christendom en gaat op zoek naar alledaagse heiligheid in de 21e eeuw.

Je vindt hier inspiratie, achtergrondinformatie en actuele ontwikkelingen en initiatieven over thema’s als sociale gerechtigheid, nieuwe rituelen, racisme en seksualiteit. Ook zijn hier maandelijks nieuwe blogs te vinden van de stemmen van nu! Inspirerende personen zoals Tim Vreugdenhil, Janneke Stegeman en Claartje Kruijff verlenen hun medewerking.

Ben jij op zoek naar nieuwe initiatieven op het gebied van christendom?

Dan is nieuwheilig.nu het antwoord! Kijk op www.nieuwheilig.nu en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Kom je ook naar #hoezoheilig?

Hét evenement over alledaagse heiligheid in de 21e eeuw. Met interessante sprekers als Claartje Kruijff, Rikko Voorberg, Tim Vreugdenhil en Mounir Samuel.

Klik hier voor alle informatie die je nodig hebt! Meld je NU aan voor dit inspirerende evenement waarin we in poëzie, dans en gesprek heiligheid verkennen en voelbaar maken.


In het full-color hardloopboek Morgen ga ik echt! delen Marijke ten Cate en Corien Oranje hun hardloopervaringen. Hardlopen is goed voor je! Maar hoe begin je eraan? En hoe houd je vol? Eerlijk, grappig en herkenbaar. Ze delen hun tips en tricks, en bekijken de hardloopwereld met een knipoog. Morgen ga ik echt! gaat over hardloopkleding, blessures, looptechnieken en de psychologie van het hardlopen. Hardlopen kan je bijvoorbeeld helpen om af te vallen of om je beter te voelen. Met veel tekeningen, motiverende verhalen, testjes en interviews: start to run today!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *