PUUR! geloof reeks

29 augustus 2019
Delen via:

NIEUW BIJ PUUR!

De PUUR! geloof reeks met Bijbelstudies voor vrouwen. De auteurs van de PUUR! geloof-reeks zijn verschillende vrouwen met een theologische achtergrond die midden in het leven staan. De eerste twee komen 3 september uit.

De lessen van Esther, schoonheid – Carianne Ros

“De lessen van Esther’ is onderdeel van de PUUR! geloof-reeks met Bijbelstudies voor vrouwen. Carianne Ros biedt in dit boekje over schoonheid diepgaande, verrassende en praktische lessen voor je leven, gebaseerd op het Bijbelboek Esther. Je kunt ‘De lessen van Esther’ gebruiken voor persoonlijke stille tijd, maar ook in je vrouwengroep of Bijbelkring. In elk hoofdstuk staan vragen en overdenkingen ter versterking van jouw relatie met God, jezelf en de ander.

 Carianne Ros is christentherapeut en personal coach.

 

 

 

 

De lessen van Daniel, Zichtbaar – Ineke Marsman – Polhuijs

‘De lessen van Daniël’ van Ineke Marsman-Polhuijs is een Bijbelstudieboek speciaal voor vrouwen. Dit deel in de PUUR! geloof-reeks behandelt het Bijbelboek Daniël aan de hand van het thema zichtbaarheid en biedt diepgaande, verrassende en praktische lessen voor je leven. Ineke Marsman-Polhuijs neemt je mee op ontdekkingstocht in het leven van Daniël. Elk hoofdstuk bevat vragen en overdenkingen ter versterking van jouw relatie met God, jezelf en de ander. De auteurs van de PUUR! geloof-reeks zijn verschillende vrouwen met een theologische achtergrond die midden in het leven staan.

Ineke Marsman-Polhuijs is zangeres, schrijfster, muzikant en vertaalster met een passie voor Jezus en voor mensen. Ook blogt zij voor puurvandaag.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *