PUUR! Podcast #2 Henk Stoorvogel vertelt over het tellen…

30 december 2017
Delen via:

In veel gezinnen wordt tijdens de jaarwisseling psalm 90 gelezen. Een gebed van Mozes, de man van God. Die God die altijd onze toevlucht is en altijd onze levens in Zijn hand houdt. Die God die de bergen gemaakt heeft, de zeeën geschapen en de bossen gecreëerd. Het is die God die ons hele leven al kent, voordat wij het volledig geleefd hebben. Wij worden niet oud, zeventig of tachtig, misschien overlijden we zelfs wel veel jonger. Toch is er een eeuwigheid in ons hart geschapen, door een God die het zelfs weet wanneer er een haar van ons hoofd valt. Dan kunnen we in vertrouwen 2018 ingaan!

 Eeuwigheid in ieder mensenhart!

Vanaf nu kun je elke zaterdag een podcast van auteur Henk Stoorvogel beluisteren. Deze week vertelt hij over het tellen van de dagen en de glimp van de eeuwigheid die in elk mensen hart leeft. In de volgende weken zullen ook onderwerpen als gezin, liefde, vluchtelingen en leesfragmenten van Bijbelstudies aan bod komen, altijd met een persoonlijke twist erin verwerkt.

 Leer ons alzo onze dagen tellen, dat wij een wijs hart bekomen.

 

 

Over Henk Stoorvogel

Henk Stoorvogel is voorganger in de evangelische gemeente Vrije Evangelisatie in Zwolle en de oprichter van de mannenbeweging ‘De 4e musketier’. Tevens is hij de oprichter van de Nederlandse afdeling van de organisatie Athletes in Action. Henk Stoorvogel studeerde theologie en communicatiewetenschappen.

Luister ook de vorige podcast van Henk Stoorvogel.

 


De leerling: leren leven als volgeling van Jezus. De eerste twaalf discipelen waren door Jezus uitverkoren voor een doelgericht leertraject. De opleiding van deze twaalf ging uit van principes die in de eenentwintigste eeuw nog net zo relevant zijn.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *