PUUR! Podcast #3 Henk Stoorvogel vertelt over zijn focus in 2018

6 januari 2018
Delen via:

Op welke drie dingen wil jij je focussen in dit nieuwe jaar?

Mijn focus voor 2018

Vanaf nu kun je elke zaterdag een podcast van auteur Henk Stoorvogel beluisteren. Deze week vertelt hij over de drie dingen waar hij zich in het nieuwe jaar op wil focussen. In de volgende weken zullen ook onderwerpen als gezin, liefde, vluchtelingen en leesfragmenten van Bijbelstudies aan bod komen, altijd met een persoonlijke twist erin verwerkt.

 Verzamel momenten, geen dingen.

Over Henk Stoorvogel

Henk Stoorvogel is voorganger in de evangelische gemeente Vrije Evangelisatie in Zwolle en de oprichter van de mannenbeweging ‘De 4e musketier’. Tevens is hij de oprichter van de Nederlandse afdeling van de organisatie Athletes in Action. Henk Stoorvogel studeerde theologie en communicatiewetenschappen.

Luister ook de vorige podcast van Henk Stoorvogel.


De belichaming van het goede, een mens uit één stuk, een man met een missie: Jezus maakte het allemaal waar. Maar hoe zag een gewone werkdag voor Jezus eruit? Wat was er nou echt zo bijzonder aan Hem, dat duizenden mensen Hem volgden? Henk Stoorvogel is nieuwsgierig en slaagt erin een nieuw licht op het leven van Jezus te werpen, door het stellen van kinderlijk creatieve vragen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *