PUUR! Podcast #4 Henk Stoorvogel vertelt over deuren sluiten

13 januari 2018
Delen via:

Soms blijven deuren op een kier staan. Ergens zeg je wel dat je goed en zuiver wil leven, maar je laat ook deuren op een kier. Naar je lievelingszonde, wat dat dan ook is. Vraag aan God die deur voor jou te sluiten.

Deuren sluiten

Vanaf nu kun je elke zaterdag een podcast van auteur Henk Stoorvogel beluisteren. Deze week vertelt hij over deuren openen en deuren sluiten. In de volgende weken zullen ook onderwerpen als gezin, liefde, vluchtelingen en leesfragmenten van Bijbelstudies aan bod komen, altijd met een persoonlijke twist erin verwerkt.

 Soms moet er een deur dicht…

Over Henk Stoorvogel

Henk Stoorvogel is voorganger in de evangelische gemeente Vrije Evangelisatie in Zwolle en de oprichter van de mannenbeweging ‘De 4e musketier’. Tevens is hij de oprichter van de Nederlandse afdeling van de organisatie Athletes in Action. Henk Stoorvogel studeerde theologie en communicatiewetenschappen.

Luister ook de vorige podcast van Henk Stoorvogel.


In Slowfood, broodnodige gesprekken over het Onze Vader, samengesteld door Claartje Kruijff (Theoloog des Vaderlands 2017), gaan zes theologen uit de christelijke, joodse en islamitische traditie in gesprek over het eeuwenoude gebed Onze Vader. Open en eerlijk schrijven zij over existentiële thema’s als wil, brood, schuld, vergeving en verlossing.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *