Recept: Foe Yong Hai met gemengde zeevruchten

28 augustus 2021
Delen via:

Foe Yong Hai is een bekend eiergerecht bij de afhaalchinees. Dit recept is een net iets andere variant dan je gewend bent: met gemengde zeevruchten.

Foe yong hai is wereldwijd een populair gerecht bij de afhaalchinees en wordt elke avond massaal besteld. Het eiergerecht is vaak gevuld met taugé, kip, gamba’s, lente-ui en erwten. Voor dit recept heb ik gekozen voor gemengde zeevruchten.

Ingredienten

Voor 2 personen

5 minuten voorbereiden; 5 minuten bereiden

  • 1 bosje lente-uitjes
  • 6 eieren
  • 270 g gekookte gemengde zeevruchten (ontdooid indien bevroren)
  • 50 g taugé
  • 30 g gedopte doperwten

Uit de voorraadkast

  • een snufje zout
  • een snufje witte peper
  • 1 el plantaardige olie

Bereiding

Wil je weten hoe je Foe Yong Hai met zeevruchten klaar kunt maken? Kijk voor de bereiding op:

Food and Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *