Samen zingen Jezus is overwinnaar

25 maart 2020
Delen via:

Waar U verschijnt, wordt alles nieuw.
Want U bevrijdt en geeft leven.
Elke storm verstild door de klank van Uw stem.
Alles buigt voor Koning Jezus.

U bent de held die voor ons strijdt.
U baant de weg van overwinning.
Elke vijand vlucht, ieder bolwerk valt neer.
Naam boven alle namen, Hoogste Heer.

Voor eeuwig is Uw heerschappij.
Uw troon staat onwankelbaar.
Ongeëvenaarde kracht ligt in Uw grote Naam.
Jezus, Overwinnaar!

Wauw, wat was het een gaaf en echt kippenvel moment om samen met heel veel andere christenen op zondag 16 maart om 13 uur dit lied te zingen. We zongen dit samen als gezin, en daarna ging ik bidden, bidden dat mensen juist nu in deze periode van angst en onzekerheid, met hun angst weer naar God toe gaan. Bidden voor het corona virus, dat de verspreiding niet zo snel zou gaan. Bidden dat mensen beseffen dat we mogen buigen voor Koning Jezus. Hij is het die alles overwint, ook het corona virus.

Heel eerlijk was ik er twee weken geleden nog niet zoveel mee bezig, en dacht ik dat het veel te veel werd overdreven. De situatie van de vluchtelingen op Lesbos en kamp Moira hielden me meer bezig, met het corona virus zou het wel los lopen dacht ik, een gewone griep. Maar dat is nu wel anders. Het komt nu steeds dichterbij, maar ik wil me niet laten beheersen door angst….

Lees verder op waardevolenuniek

 


PUUR!vandaag boekentip

zwanger

‘Altijd in Gods hand’ van Lynn Austin is een prachtig boek vol levenswijsheid. Want hoe rijk is je leven als je het volledig in de handen van God kunt leggen?

Dat is wat schrijfster Lynn Austin je wil laten beleven met dit bemoedigende boek. In 40 korte hoofdstukken vertelt ze over haar eigen ervaringen met Gods eindeloze trouw en de bijzondere uitwerking daarvan in haar eigen leven en dat van anderen. Tussendoor geeft ze tips over o.a. stille tijd, creativiteit en jezelf weer opladen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *