Thuis bij jou

24 februari 2020
Delen via:

thuis bij jou
horen hoe het met je gaat
delen wat mij in’t leven raakt
tijd voor twee

Als je vriendin verhuist of jijzelf is het kopje thee op vrijdagmiddag of welke dag dan ook geen vanzelfsprekendheid meer. Een goed alternatief kan een ontbijt- of lunchafspraak zijn via Skype of Facetime. Tuurlijk, het haalt het niet bij het echte werk, maar het is een prima alternatief. Het feit dat je elkaar ziet via een scherm went gauw genoeg en voor je het weet ben je een uur verder of twee … want één ding verandert nooit: kunnen bijkletsen als de beste.

Mijn volgende digitale ontbijtafspraak staat alweer in de agenda. Plan jij er binnenkort ook één?

De geur van balsem en wierook maakt gelukkig, maar zoeter voor het hart is ware vriendschap. Spreuken 27:9


Je kunt Anna volgen via ‘versjes van Anna’ op Facebook en via ‘versjes’ op Instagram. Je kunt natuurlijk ook meer versjes van Anna lezen op annadeswart.nl. En als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief Versjes van Anna krijg je regelmatig een versje in je mailbox en wacht er een cadeautje op je.


PUUR!vandaag boekentip

thuis bij jouBullet journaling is in! Niet alleen kun je er je dagelijkse afspraken in kwijt, maar ook maandelijkse doelen, lijstjes, to-do’s en nog veel meer. In dit bullet journal ‘Plan je dag-boek’ van Marjolein Feenstra vind je praktische uitleg, mooie quotes en veel voorbedrukte pagina’s om zelf in te vullen. Ook staan er in dit bullet journal leuke voorbeeldpagina’s ter inspiratie. Je mooiste Bijbelteksten, reizen die je nog wilt maken, dankpunten: je legt het allemaal vast in dit journal. ‘Plan je dag-boek’ maakt het leven overzichtelijker en brengt rust en ruimte in je hoofd.

 

Reacties (1)

  • Petra van Aalst schreef:

    Prachtig! Dat is mijn dagelijkse ervaring. Ik woon nu bijna een jaar in Oostenrijk en dit is echt een hele fijne manier om contact te houden met familie en vrienden. Allebei al strijkend uren kletsen bijrvoobeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *