Twee mooie workshops die je niet wil missen

11 juni 2019
Delen via:

Deze twee mooie workshops van Mirjam van der Vegt vinden eind juni plaats.

Gratis workshop  ‘Lucht in je gezin

Tot rust komen in het tumult van je gezin? – Gratis workshop voor ouder en kind

Dat kan! Stilte en kinderen is geen onmogelijke combinatie, dat ontdek je samen met je kind tijdens deze interactieve workshop onder leiding van stiltetrainer Mirjam van der Vegt en tekentherapeut Marie-Jeanne Wijnbeek-Simons. Zij schreven samen met kinderen het boek Lucht in je gezin.

Kinderen zijn net kloosterbellen; ze leren je leven in het hier en nu. Wie een kind ontvangt, ontvangt Mij, belooft Jezus. Wie anders leert kijken, ontdekt in zijn eigen huis lucht en ruimte. Samen op ontdekkingstocht, ontspannen, Gods kracht beleven, groeien en delen.

twee mooie workshops - Lucht in je gezinToegang: gratis, wel even aanmelden bij de betreffende boekhandel van tevoren.

Boek en Kantoorhandel ‘Het Boekpunt’, Dorpsstraat 51, 3881 BB Putten,
0341 352899  info@hetboekpunt.nl, www.hetboekpunt.nl

Bedoeld voor: ouders met (max 2 kinderen per ouder) kinderen van 7-12 jaar

Wanneer: 28 juni
Tijdstip: 16.00-17.00

Na afloop kun je het boek aanschaffen en laten signeren door de makers, oa de kinderen die meewerkten.


Lezing en workshop vrije tijd voor God

Vrije tijd… wie verlangt daar niet naar? Met de vakantie in zicht bezinnen we ons deze avond op de vrijheid die God geeft in tijd. Onze vrije tijd begint met Gods vrije tijd voor ons. Maar waarom komt onze tijd met Hem zo vaak in de verdrukking en hoe plannen we Zijn vrijheid als leven gevende gewoonte in ons leven? Stiltetrainer en auteur Mirjam van der Vegt neemt ons vrouwen op verrassende en creatieve manier mee op weg naar nieuwe manieren van vrije tijd, zodat het een zomer met God wordt om nooit te vergeten.

Datum: vrijdagavond 28 juni 2019, inloop vanaf 19.15 uur, start avond om 19.45 uur. Entree € 12,50 inclusief het nieuwste boekje Kwetsbaarheid van Mirjam van der Vegt.

Je kunt je ticket bestellen via deze link. 

twee mooie Workshops - Vrije tijd


PUUR! Boekentip

stilte tips tijdens workshopKoester je hart – 40 stiltetips voor je leven is een boekje om stil van te worden. Mirjam van der Vegt neemt je mee op reis naar je hart. Dat is een weg die je van uiterlijke stilte, door de woestijn van je leven, naar innerlijke stilte brengt. Een avontuurlijke reis langs drie treden.

 

Reacties (1)

  • Joke schreef:

    Het zou fijn zijn als er ook een workshop zoals deze in het noorden van het land zou zijn. Hier kunnen we als vrouwen ook wel wat inspiratie gebruiken. Ook om door te geven. Groet uit Friesland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *