Update Marjolein en Henk van Diest

29 juni 2019
Delen via:

Lieve vrienden,

Wat een jaar vol extremiteiten voor Redding! Nog niet eens bekomen van de bosbranden, overstromingen, zware sneeuwval en stroomuitval, kregen we deze week een tornado-warning op onze telefoons binnen. Net toen we een wandeling wilden gaan maken, hoorden we keiharde knallen op het dak van ons huis. Toen we naar buiten keken zagen we steeds grotere hagelstenen in onze tuin vallen. Zo groot als golfballen!
De bomen in onze tuin werden flink uitgedund door de hagelstorm, het leek wel herfst en we zijn een hele poos met de bladhark in de weer geweest om de afgeknapte takjes en bladeren op te ruimen.
De tornado zette gelukkig niet door, maar het leverde wel supermooie foto’s op!

Naar Nederland

We komen alweer bijna naar Nederland, we vertellen kort over wat we gaan doen, en wat we de afgelopen weken beleefd hebben.

We zijn zo blij met jullie meeleven en steun! Het feit dat mensen voor ons bidden en op verschillende manieren achter ons staan betekent veel voor ons, het is zó bemoedigend! Dank jullie wel voor de bemoedigingen en steunbetuigingen. We krijgen steeds bevestigingen dat we op de juiste plek zijn; we gaan gewoon simpelweg achter God aan en volgen Zijn leiding, waarheen dat ook is!!

Zegen en liefs,

Henk & Marjolein en Jasper

 

Voor ondersteuning/ giften

– Rekening Stichting Trusting God ministries: NL25 INGB 0008 0402 88
(ANBI erkend, dus giften zijn belasting aftrekbaar)
– Rekening Privé H.E. van Diest e/o  : NL06 INGB 0001 0351 93


PUUR! boekentip

Help dank wow van de Amerikaanse bestsellerauteur Anne Lamott is een origineel boek over het gebed, waarin de drie belangrijkste gebeden – hulp vragen van een hogere macht, waarderen wat goed is in ons leven en ontzag hebben voor de wereld om ons heen – centraal staan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *