Voor God van Marianne

18 december 2017
Delen via:

Marianne Grandia is de auteur van de veelgeprezen boeken Witter dan sneeuw, Lenteregen en Hemeldauw waarvan de eerste twee met de Publieksprijs Christelijk Boek werden bekroond. Naast haar schrijfwerk zet ze zich met hart en ziel in voor de stichting Selah en is ze een van de bloggers op PUUR! Vandaag.

 

Lieve, trouwe God en Vader,

Men vroeg mij wat ik deze kerst tegen U zou willen zeggen of aan U zou willen vragen.
Ik heb daar heel lang over nagedacht en er is meer dan genoeg door mijn hoofd geschoten.

Maar uiteindelijk zeg en vraag ik niets, want zoals we beiden weten, ben ik in onze gesprekken al meer dan genoeg aan het woord. Deze kerst wil ik alleen maar dankbaar zijn en luisteren naar wat U mij vragen of zeggen wilt.

Voor altijd de Uwe,

Marianne


Onder zijn vleugels van Marianne Grandia: een krachtige roman van een geliefd auteur over de impact van een ongeneeslijke ziekte en geloofsonzekerheid. Hoe meer gezondheidsklachten Riemke krijgt, hoe meer ze piekert. Wat als ze ernstig ziek blijkt te zijn? Welke impact zal dat op haar gezin en haar toekomst hebben? Ook laait de oude angst weer op dat ze bij God een dichte deur zal vinden. En waarom geneest Hij de een wel en de ander niet? Jim verblijft tijdelijk in het dorp waar Riemke woont om de oude kapel in het bos op te knappen. Als hij Riemke ontmoet, voelt hij aan dat het niet goed met haar gaat. Hij wil graag helpen, maar ze zijn vreemden voor elkaar. Wat kan hij doen?

 

 

 

 

 

 

Reacties (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *