5 x bakken in de herfst met de kinderen

1 november 2018
Delen via:

De herfstvakantie is voorbij en als de kinderen nu uit school komen is het guur, grijs weer. Altijd leuk om dan gezellig, ’s avonds na het eten of op een vrije woensdagmiddag eens lekker met ze te gaan bakken. Want ook als het geen vakantie is, is het feest!

Glutenvrije chocoladekoekjes

Chocoladekoekjes zijn altijd lekker, maar in hello kitty vorm zijn ze nog veel beter. En… Nog een voordeel: glutenvrij. 

Sophie van Sophie Glutenvrij legt je uit hoe je het moet doen. 

https://sophieglutenvrij.nl/chocoladekoekjes/

Fanta cupcakes

Fanta is lekker om te drinken, maar Fanta kan ook heel lekker zijn in cupcakes. Daarnaast zijn cupcakes altijd leuk omdat je ze heerlijk kleurig kunt versieren en er naar hartelust hagelslag of ander strooisel op kan gooien.

Elsa van ElsaRblog is onze fanta-expert

https://www.elsarblog.com/fanta-cupcakes-cupcakes-muffins/

Pumpkin Pie Brownies

Laten we heel eerlijk zijn, je hebt je pompoenen niet nodig om uit te snijden in doodshoofdvorm, maar ze zijn wel degelijk in de aanbieding bij de Albert Heijn. Te goed om voorbij te lopen en geen Pumpkin Pie Brownies te maken.

Laat die pompoenen maar komen 🙂 

KitKat-M&Mtaart

Chocola is altijd goed. Overdaad is daar eigenlijk niet. Je weet het wel. Een kop thee met een taart waar de chocola uitvloeit. Misselijkmakend, maar zo goed…. Voeg er kitkat en m&m aan toe en maak een taart die vooral heel leuk is om te maken!

Chocolate, chocolate, chocolate & chocolate

Sinaasappelkoekjes

Wist je dat de sinaasappels nu uit Israël komen en superlekker zijn! Niet te sappig, niet te zuur. Maar heerlijk zoet en geurend naar de zon. Het is alsof je de Autumn Storm thee van Pickwick samen met een paar heldere zonnestraaltjes in een schilletje op je bord krijgt. Aha, dachten wij, het tijdperk voor sinaasappelkoekjes.

https://www.seasonwithlove.nl/sinaasappelkoekjes/

Troost van Hella van der Wijst bevat zo’n twintig ervaringsverhalen van mensen die geliefden verloren. Daarnaast geven rouwdeskundigen en wetenschappers vanuit unieke invalshoeken inzichten in de wondere wereld van verdriet en troost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *