DIY Quote op de muur

3 juni 2020
Delen via:

Misschien heb je een plek in huis waar je graag een quote op de muur zou willen. Een liedregel, een Bijbeltekst of jullie gezinsmotto. (Sowieso al leuk om hier met elkaar eens over te brainstormen.) Wil je het lekker low budget houden? Do it yourself. Ik ben voor een zin uit een songtekst van Sela gegaan: ‘Ik leef het leven tegemoet.’ Lettertype: Book Antiqua, lettergrootte 250.

Benodigdheden:

  • Tekst op papier
  •  3D-schaartje
  • Muurverf
  • (Schuur)sponsje
  •  Pincet
  • Dubbelzijdige fotostickertjes
  • Geduld & lef

Werkwijze:

1. Print de tekst uit en plak de A4’tjes aan elkaar.
2. Knip de letters uit met een klein schaartje.
3. Bewaar en nummer de binnenste rondjes van letters als a, e, g. Die heb je bij het sjabloneren nodig.
4. Beplak de achterzijde van de letters langs de randen met dubbelzijdige fotostickertjes van de Hema, om de tekst strak op de muur te krijgen en geen verfuitlopers te hebben.
5. Plak ook de letteronderdelen (zie punt 3) op de muur.
6. Voor het sjabloneren heb je enkel een stukje spons nodig en muurverf in een kleur naar keuze.
7. Trek na iedere letter voorzichtig het papier weg om het resultaat te zien en te kijken of het wordt zoals je wilt. 8. Gebruik een pincetje om de dubbelzijdige stickertjes van de muur te halen.

 

Deze DIY komt uit de MAMagenda 2020 geschreven door Annemarie van Heijningen- Steenbergen


PUUR!vandaag boekentip

kinderenNeem een kijkje achter de schermen bij de Bellinga’s in ‘Het grote Bellingaboek’! Bijna iedereen kent de Bellinga’s. Elke dag maken ze een vlog over hun gezinsleven. Hun missie is om motivatie, inspiratie, liefde, geloof en hoop mee te geven aan hun volgers. Hun vlogs hebben ruim 12 miljoen kijkers per maand op YouTube. Hoe zijn ze zo succesvol geworden? In dit boek vertellen ze hun persoonlijke verhaal, en kom je dichterbij dan ooit. Ook delen ze de leukste dagjes uit, hun favoriete momenten uit de vlogs en nog veel meer. Een geweldig boek voor alle Bellinga-fans!

 

Bestel dit boek voor €20,00

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *