Durf jij te springen?

10 oktober 2019
Delen via:

Tijdens het schrijven van mijn bijbels dagboek Bedacht, geliefd, gewild dat in november zal verschijnen, waren mijn zoontjes een grote bron van inspiratie. Naast dat ze elkaar af en toe in de haren vliegen, ik ze soms achter het behang wil plakken, laten ze me ook veel zien over Gods liefde en de relatie die je met Hem kunt hebben.

Momenteel lijkt onze jongste zoon van anderhalf helemaal trots te zijn op zijn spring- en vertrouwpogingen. Het begon op de trap. Hij wilde naar benden lopen, maar besloot dat hij zich beter in mijn armen kon laten vallen. De eerste paar keer stond ik een traptrede lager, maar van de week kon ik hem niet vinden en hoorde ik ineens een klein stemmetje ‘mama’ zeggen. Ik snelde naar de trap en voordat ik goed en wel bij hem was liet hij zich in mijn armen vallen. Ik was nog iets van zes traptreden van hem verwijderd en kon hem net opvangen. Hij leek het prima te vinden, glimlachte en probeerde weer opnieuw de trap op te klimmen. En het blijft er niet bij, hij springt zo van de bank en uit zijn kinderstoel met het volste vertrouwen dat ik erbij ben om hem op te vangen.

Dan moet ik denken aan de relatie die je met God hebt. Het is niet altijd gemakkelijk om te vertrouwen op Hem en een onbezorgd leven te leiden. Toch mag en kan dit omdat je op God kunt vertrouwen. Je mag springen en weten dat Hij je opvangt. Hij staat voor je klaar met zijn armen wijd open, zodat jij de sprong in het diepe kunt wagen.

Durf jij te springen?

 


Lindi Melse is een veelzijdige creatieveling en mama van twee zoontjes. Wil je op de hoogte blijven van haar bijbels dagboek? Schrijf je dan in voor haar nieuwsbrief en maak kans op een gratis exemplaar.

(link nieuwsbrief: https://page.co/Ynz6X)


PUURvandaag boekentip

elkaar leren kennenBedacht, geliefd, gewild van Lindi Melse is een prachtig geïllustreerd Bijbels dagboek voor jonge vrouwen. Jonge moeder en creatieve duizendpoot Lindi Melse neemt in dit dagboek jonge vrouwen mee op weg door de Bijbel met praktische en creatieve inzichten.

Verkrijgbaar vanaf 19 november. Reserveer het boek alvast.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *