Een berg verzetten

8 juni 2018
Delen via:

Wil jij….groeien in geloof. Afrekenen met persoonlijke barrières. Het avontuur aangaan op weg naar persoonlijke groei.  Aan de slag met jouw talenten. Uitdelen van wie je werkelijk bent. Opstaan in je kracht. Groeien in je bestemming.

Dit las ik laatst op een poster van de organisatie Move Your Mountain. Ik leerde Move Your Mountain kennen door een vriendin die twee jaar geleden mee ging met het eerste bergavontuur.

Move Your Mountain

Move Your Mountain is een initiatief van twee leuke vrouwen uit Zeewolde en wil vrouwen:

UITDAGEN om uit je comfortzone te stappen en een stoer weekend mee te maken in de bergen.

INSPIREREN om te ontdekken dat je meer power in huis hebt dan je nu denkt.

OPBOUWEN om je relatie met God te verdiepen.

ERVAREN dat er kracht uitgaat van vrouwen die samen een doel nastreven.

VERANDEREN zodat je achterlaat wat je kwijt wilt en meeneemt waar je al zo lang op zoek naar bent. (bron: website Move Your Mountain)

Mijn vriendin vertelde enthousiast over haar bergavontuur en direct werd ik aangemoedigd om ook mee te gaan! Een fantastische ervaring die je, je hele leven lang met je mee zal dragen. Het bleef in mijn achterhoofd omdat ik het financieel toen nog niet aandurfde. Sinds eind 2017 mag ik  betrokken zijn bij een onderdeel van MYM en heb ik mezelf voorgenomen om op bergavontuur te gaan!  Oef ik heb het hardop gezegd!

Wat spannend!! Vier dagen mijn gezin achterlaten! Maar wat kijk ik er naar uit! Vier dagen de bergen in. Stoere outdoor-activiteiten doen, tijd voor mezelf, tijd met God en ook gewoon lekker in de watten worden gelegd! Want er is mij een fijn bed en veel chocola  beloofd!

Welke berg heb ik te verzetten?

Ik heb wel wat bergen te verzetten als ik heel eerlijk ben. Dingen die me in de weg staan om vrij en gelukkig te leven.  Ik sta mezelf eigenlijk regelmatig in de weg. Door een lang  pestverleden is het voor mij een gewoonte geworden om te denken dat ik toch niks kan of dat niemand mij aardig vindt. (misschien ook veroorzaakt door mijn  overgevoelige karakter 😉 ) Op verschillende fronten ben ik hier doorheen gekomen, maar die vastzittende onzekerheid staat mij redelijk vaak in de weg.  Het staat mij in de weg om aan de slag te gaan met mijn talenten, daarin stappen  te  maken, maar ook in relaties met anderen loop ik steeds weer tegen die onzekerheid aan.  Wat gaaf als ik hier mee zou mogen  breken. Mijn verleden letterlijk achter mag laten in de bergen. Op weg naar een nieuwe start zonder barrières. Verder werken aan mijn talenten en deze ook volop mag inzetten waar God wil dat ik dit mag doen! Ik kijk er naar uit deze weg te gaan bewandelen en dit avontuur aan te gaan.

Reismaatje

De planning is om met het bergavontuur in mei mee te gaan, maar ik zoek nog een reismaatje! Mijn vriendin vertelde van de prachtige reis die zij maakt naar de locatie van Move Your Mountain. Ze vloog een dag eerder en genoot nog even van de stad Genève om vervolgens de volgende dag met de trein verder te reizen! Een prachtige reis door de bergen van Zwisterland.  Wat een extra cadeautje is dat!  Graag zou ik dezelfde  reis willen gaan ondernemen en mijzelf dit cadeautje gunnen.. ..Of het gaat lukken om op deze manier te reizen weet ik nog.  Maar het onderzoeken is al een feestje op zich

Mee in mijn rugtas

Graag neem ik jullie  allemaal mee in mijn rugtas tijdens deze reis. De reis begint namelijk hier. Door middel van een aantal blogs zal ik jullie op de hoogte houden van mijn bergavontuur, mijn persoonlijke reis.  Ik hoop dat jullie mee lezen, geïnspireerd en bemoedigd zullen raken.

Tot snel!

 


Eline Hoogenboom vertelt in dit full-color boek #notsoperfect over haar zoektocht naar eerlijkheid en kwetsbaarheid, ook online. Twintigers en dertigers hebben grote moeite met falen, en sociale media spelen daarin een grote rol. Maar hoe eerlijk zijn de posts daar? Wat laat je wel zien en wat niet? Eline Hoogenboom wisselt haar persoonlijke ervaringen af met voorbeelden en christelijke zingeving. is een inspirerend boek over de kracht van sociale media, leven zonder filters en de achterkant van het perfecte plaatje.

 

 

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *