René kids Centre Namibië

2 oktober 2018
Delen via:

Ontdek Namibië, het werk van het René Kids Centre, de tegenstellingen in Afrika en de hoop van Block E.

Al drie keer eerder gingen we met een groep vrouwen naar Namibië. Het veranderde vrijwel alle levens, want de reis is er één vol emotie, plezier en vreugde.

We vertrekken op 5 maart 2019 om 21.30 uur vanuit Amsterdam en hopen op 13 maart om 5.15 uur weer voet op Nederlandse bodem te zetten.
Het bijzondere is dat je denkt dat je naar een ontwikkelingsland gaat om heel veel te brengen, maar je zult zien dat je vooral veel gaat ontvangen!

Kortom: het wordt een inspirerende, onvergetelijke reis!

GEEF kansarme een hoopvolle toekomst

Foto is afkomstig van 
 www.renekidscentre.nl

Het RKC staat in Block E, de armste wijk van Rehoboth, een stadje van 40.000 inwoners. Er is in deze wijk veel werkloosheid, waardoor er ook veel armoede, drankmisbruik en ziekte is. Veel kinderen groeien op met één ouder of zonder ouders. Zij moeten zichzelf zien te redden. Het RKC is er juist voor deze kids!

Tijdens deze reis zullen we een indruk krijgen wat het RKC doet en waar het voor staat. We zullen aanwezig zijn bij de volgende activiteiten:

  • Kidsclub
  •  Huiswerkklas
  • Youth Night
  • Naaldwerkgroep
  •  Ziekenhuisbezoek
  • Verwenmiddag voor ouderen

Naast al deze activiteiten is er ook ruimte en tijd voor ontspanning. We zullen op excursie gaan naar de Oanob Dam, een echte safaritocht maken en in de hoofdstad Windhoek rondstruinen.

Wat & Hoe

De kosten van deze reis bedragen € 1.625,- p.p. Dit is all-inclusive (denk aan vliegtuigtickets, uitstapjes, eten, drinken, slaapplek, enz.).

Wanneer: 5 t/m 13 maart 2019
Kosten: € 1625,- all-inclusive (vliegtickets, uitstapjes, eten en drinken, slaapplek, enz.)
Wat: RKC VROUWENREIS
Waar: REHOBOTH, NAMIBIË

Opgeven kan tot 1 december 2018 via: vrouwenreis@renekidscentre.nl. Ook als je vragen hebt, is je mail welkom. Meer informatie over de vrouwenreis kun je vinden op onze website: www.renekidscentre.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *