Podkast | Vroeg maar veilig vasthouden

4 november 2020
Delen via:

Ons tweede kindje zou een herfstkind worden. Tot plotseling op een mooie zomerochtend mijn vliezen braken. Twee van de drie trimesters had ik erop zitten toen er een einde aan mijn zwangerschap kwam. Twaalf weken voor mijn uitgerekende datum stapten we een voor ons compleet nieuwe wereld binnen: een wereld waarin piepkleine mensjes vechten voor hun leven en waarin ouders, verpleegkundigen en artsen alles doen om hen daarbij te helpen. Een wereld vol spanning, machteloosheid, angst, rouw en oververmoeidheid.En tegelijkertijd ervoeren wij ook immense trots, vreugde en verwondering.

Annette vertelt in deze podcast over de geboorte van haar zoon Daniël en het boek wat daaruit voort kwam.  Daniël werd te vroeg geboren en een spannende periode breekt aan. Vanuit deze ervaring schreef Annette haar boek “Ik houd je vast”.
Luister naar de podcast om het verhaal van Annette te horen.
te vroeg

 

Ik houd je vast

te vroegIk houd je vast van Annette Bakker is een opvoedingsboek over fysiek ouder-kindcontact en liefdevol ouderschap. Iedereen heeft huidhonger, en zeker een kind hunkert naar de liefdevolle aanraking van zijn ouders. Al vanaf de babytijd is aanraking de krachtigste manier om met je kind te communiceren. Annette Bakker pleit in dit PUUR! balans boek voor gezonde aanraking van kinderen vanaf de geboorte. Aanraking waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Praktische handvatten en tips wisselt ze af met foto’s en het vroeggeboorteverhaal van haar eigen zoon Daniël.

Bestel dit boek voor €13,99

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *