Gratis magazine GOUD van het Nederlands Bijbelgenootschap

6 november 2020
Delen via:

Gisteren kreeg ik post. Het prachtige magazine GOUD! Het magazine is uitgebracht door het Nederlands Bijbelgenootschap. Met dit magazine willen zij ouders helpen om met kinderen de bijbel te openen.

Zelf vind ik het vaak best lastig om bijbel te lezen met mijn kinderen. Welke bijbel is handig? op welke momenten lees je? Hoe beantwoord ik de vragen waar mijn kinderen mee komen?

In het magazine GOUD vind je antwoorden op vragen waar je tegen aan kunt lopen en handige tips en nog veel meer. Maar niet alleen in het magazine, ook is er een website gelanceerd Kind en Bijbel waar je meer kunt lezen. Blogs, tips en een podcastserie waar Daniëlle Koudijs van Power to the mama’s in gesprek gaat met auteurs en andere ervaringsdeskundige.

Het magazine GOUD is gratis aan te vragen dus neem snel een kijkje op de website. Ook kan je kind en bijbel volgen via Instagram @kindenbijbel.

 


PUUR!vandaag boekentip

NIEUW NOG NIET VERSCHENEN

De ‘Buitengewone Bijbel’ van Bob Hartman is een Bijbel voor kinderen van nu. Een boek vol dansende engelen, kletsgrage struiken, maffe dromen en ongelofelijke beloftes. Een buitengewone kennismaking met de Bijbel.

De Bijbel is het beste en gaafste boek dat je ooit zult lezen. Het begint toen de wereld nog niet eens bestond (en dat is lang geleden!), en daar komt nog een heel verhaal achteraan. In deze ‘Buitengewone Bijbel’ worden zestig verhalen uit de Bijbel aan elkaar verbonden door middel van pijltjes, vragen en supergrappige tekeningen. Zo heb je de Bijbel nog nooit gelezen!

 

Reserveer dit boek

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *