Lifestyle

  Echt genieten!?

  6 augustus 2020

  Genieten… een woord wat je misschien al veel gehoord hebt en misschien ook veel al in praktijk hebt gebracht. Maar als je kijkt naar de omstandigheden in de wereld, vraag ik mij af, kun je dit jaar echt genieten? 

  Hoe was je dag? | Deel 5

  5 augustus 2020

  Kleuren voor volwassen. Kleuren kan heel erg ontspannen. En hoe fijn is het om lekker in het zonnetje met een heerlijk sapje erbij ontspannen te kleuren. 

  100% opladen

  3 augustus 2020

  Ik ga met mezelf om als een mobiele telefoon die ik voortdurend kort aan de oplader leg.
  Ken je dat? Een beetje bijladen, dan kan ik er nog even mee vooruit.

  Zomerse quinoasalade

  31 juli 2020

  Een zomerse quinoasalade is heerlijk voor op een warme doordeweekse dag. Niet te zwaar, hartstikke lekker en ook nog eens makkelijk om te maken.

  Hoe was je dag? | Deel 4

  29 juli 2020

  Ik houd van collages maken. Gewoon even weer even ouderwets knippen, scheuren, plakken, met als resultaat een leuk creatief weergave van je dag of iets anders.  Vandaag gaan we eens kijken wat er in onze handtas zit.  

  Anderen bemoedigen door eigen kwetsbaarheid

  27 juli 2020

  Marjolein Feenstra is auteur bij PUUR! en schrijft blogs voor www.puurvandaag.nl. Al jarenlang worstelt ze met een eetstoornis en inmiddels is ze daarvoor in therapie.

  Kampvuur wentelteefjes

  24 juli 2020

  Het voordeel van deze wentelteefjes: je hoeft er niet bij te blijven terwijl ze gaar worden. Het kampvuur doet het werk voor je terwijl jij met je kop koffie bij het vuur zit.

  Hoe was je dag? | Deel 3

  22 juli 2020

  Dichten hoeft niet moeilijk te zijn. Dit gedichtje kan iedereen. Een ‘Elfje’. 

  Ontmoet Hannanoah!

  20 juli 2020

  Gisteren dacht ik: ‘Yes, ik heb het voor elkaar. We gaan starten! Het is feest.’ Maar dan… ineens… dan komt er iets om de hoek kijken wat ik echt niet aan had zien komen.

  Gegrilde gamba’s met citroengras

  17 juli 2020

  Wie deze foto van gegrilde gamba’s en citroengras heeft gemaakt, weet hoe hij ons lekker kan maken. En als we dan ook nog eens bij het recept kijken en zien dat je in twintig minuten klaar bent, dan maakt ons hart helemaal een sprongetje.

  Hoe was je dag? | deel 2

  15 juli 2020

  Dagboek schrijven is niet voor iedereen. Maar er zijn leuke creatieve manieren om toch te schrijven over jouw dag. Zoals bijvoorbeeld het maken van een mindmap. 

  I ‘m a survivor

  13 juli 2020

  In mijn zwakheid ben ik sterk.’ Zo staat het geschreven in 2 Korintiërs 12:10 en zo staat het te lezen op het gezicht  Hetty. Zij is door het leven geraakt en gegroeid en gevormd.

  Passievrucht – cheesecake-ijs

  10 juli 2020

  Het beste van twee lievelingen: passievrucht-cheesecake-ijs. We zijn gek op cheesecakes en maken ze dan ook zeker tien keer per jaar, voor een feestje of gewoon zomaar. Maar je maakt ons ook gelukkig met het uitlepelen van een passievrucht op een doordeweekse dag.

  Hoe was je dag? | Deel 1

  8 juli 2020

  Tijdens deze zomerperiode deel ik elke week een vraag of opdracht uit het PUUR! Hoe was je dag-boek en uit het PUUR! Plan je dag-boek. Je kunt de pagina’s gratis downloaden en samen met mij invullen.

  Hoe combineer je verschillende interieurstijlen?

  6 juli 2020

  Wanneer je twee verschillende smaken hebt, is zo ie zo aan te raden om geen  compromissen te sluiten. Uit ervaring van mijn klanten, pakt dit over het algemeen veelal slecht uit. Marije heeft de oplossing om twee stijlen samen te brengen.