Lifestyle

  Zo krijgen negatieve gedachten minder grip op je + boekentip

  22 februari 2020

  Met haar verhalen en voorbeelden zet Rachel je aan het denken. Het boek leest makkelijk, alsof Rachel je goede vriendin is en je aanspoort in actie te komen.

  Als een zus

  21 februari 2020

  Het oppervlakkige contact met mensen is voor mij een dagelijkse puzzel. Soms leuk, maar vaak verwarrend. Het is net of iedereen bepaalde omgangsregels kent waar ik nog niet van gehoord heb. Tot vriendschap komen ervaar ik als een mijnenveld. Maar des te mooier is het als er wel vriendschap ontstaat.

  Uitstapjes voor vriendinnen.

  20 februari 2020

  Doe een leuke workshop met je vriendin of met meerdere vriendinnen. Vaak kan je wel ergens bij aansluiten of je kunt als groep een workshop doen.

  DIY Betekenisvolle vriendschapsarmband

  7 februari 2020

  Deze armband is een geweldig gebaar om actief en bewust met je vriendschap om te gaan. Het idee is erg simpel, maar het resultaat is een waardevolle herinnering aan een jaar vol vriendschap!

  Beste maatjes of is jullie relatie best mat (geworden)?

  4 februari 2020

  Echte vrienden hoef je echt niet dagelijks te zien. Maar als je je vrienden alleen in het voorbijgaan zou zien, blijft er al gauw geen vriendschap meer over. In echte vriendschap moet je investeren.

  5 mooie gedachten over vriendschap

  2 februari 2020

  Echte VRIENDSCHAP zijn verenigd in hun beider besef dat God hen liefheeft.

  Vriendschap vieren

  1 februari 2020

  Bij PUUR!vandaag besteden we ook extra aandacht aan de liefde. Niet alleen de liefde tussen man en vrouw, maar we vieren de liefde van vriendschap!

  Do I fit?

  25 januari 2020

  Zo’n vijf jaar geleden viel ik voor het eerst ruim 14 kilo af. In de hoop me dan beter over mezelf te voelen ging ik door en door, het was niet genoeg, ik voelde dat ik meer kon, dat ik nog slanker kon zijn.

  Zelf wasmiddel maken

  18 januari 2020

  Kan dat, zelf wasmiddel maken? Jazeker kan dat, nu hoor ik veel verschillende meningen qua ervaringen. Eerlijk gezegd, merk ik zelf ook dat ik er niet altijd zin in heb. Dat DIY’en.. Dus daar waar ik ruimte ervaar ga ik lekker aan de slag. Eén van die DIY’s is dan vaak wasmiddel. Het kan soms […]

  God stilt onze honger – fysiek én geestelijk

  13 januari 2020

  Voedsel is de liefde van God in een smakelijk, voedzaam en genezend jasje. Maar we moeten leren gas terug te nemen om de delicate smaken en goddelijke lessen op te merken. In een cultuur van consumentisme en efficiency

  Weet je wel hoe mooi je bent?

  11 januari 2020

  “God heeft je mooi gemaakt vind ik vaak zo’n dooddoener. Je mag ook balen”, zegt Hanneke genuanceerd.

  Jezelf verwennen

  8 januari 2020

  Op zulke momenten probeer ik een afspraak met mezelf te maken. Wat mag ik mijzelf nu aan me-time geven? Gewoon puur omdat ik het verdien. Soms helpt het als ik mijn gezicht routine aanscherp

  imperfectie of perfectie

  7 januari 2020

  En dan patsboem raakt het me. Wie vraagt perfectie van mij? Ik zelf? De mensen om mij heen? En voor wie wil ik eigenlijk perfect leven? Voor God of voor de mensen om mij heen

  Vrouwen… ga niet ‘wegen’ maar ‘vieren’!

  5 januari 2020

  Ga niet wegen, maar ga het vieren!’ Zo waar en zo belangrijk. Dat is wat ik jou ook mee wil geven. Ga het leven vieren en focus niet op wat allemaal beter en anders kan.

  Dankbaar voor onze PUUR vriendschap

  3 januari 2020

  Heb jij ook een vriendin waar jij zo dankbaar voor bent? Of verlang je juist naar een vriendin? Er is altijd Iemand bij jou, die jou door en door kent. En dat echt tot je door te laten dringen, maakt je dankbaar. Heel veel dingen lijken soms zo vanzelfsprekend, maar dat zijn ze absoluut niet. En juist dat besef maakt je dankbaar.