Lifestyle

  Recept: Red velvet oreo cake

  23 oktober 2021

  Red velvetcakes vallen altijd wel in de smaak, maar deze variant met oreo is helemaal populair. Net even anders dan normaal!

  Gedicht: de wind

  21 oktober 2021

  Thorinda schrijft een gedicht over de wind.

  Recept: chili con carne in zoete aardappel

  17 oktober 2021

  Chili con carne, maar dan nét even anders. We delen weer een heerlijk recept met je!

  Zoeken naar de juiste woorden

  12 oktober 2021

  Er zijn situaties in het leven waarbij je letterlijk moet zoeken naar de juiste woorden. Je gaat op bezoek bij iemand die op sterven ligt. Wat kun je zeggen? Wat kun je doen?

  DIY: Omslagdoek en taggy toys

  8 oktober 2021

  Maaike (The Crafty Coder) deelt weer een DIY met ons. Dit keer een dubbele! Ze maakt een omslagdoek en twee taggy toys voor een zwangere vriendin.

  De kunst van het kijken

  7 oktober 2021

  Maartje fotografeert van alles: van verliefde stelletjes tot momenten van rouw. In dit artikel gaat ze in op de kunst van het kijken. Hoe legt ze iets vast? Waar kijkt ze naar en met welke ogen? Leer samen met Maartje de kunst van het kijken.

  Waar ben jij als licht?

  4 oktober 2021

  In deze coronatijd worden veel mensen overheerst door angst. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we als christenen juist het licht zijn voor de mensen om ons heen? Dat we mensen zonder oordeel kunnen benaderen en ze hoop en geloof kunnen geven, zodat we ze naar Jezus leiden? Aida deelt haar gedachten met ons.

  Kom tot rust

  3 oktober 2021

  Tot rust komen is soms lastig. Wat is rust eigenlijk en waarom houden we onszelf soms tegen om uit te rusten? Thorinda denkt na over het hoe en waarom van rust nemen.

  Een ode aan boeken

  30 september 2021

  Deze week is het de week tegen eenzaamheid. Ari brengt een ode aan boeken en lezen: wanneer ze alleen is, zijn de boeken haar vrienden.

  Fantaseren en dagdromen

  20 september 2021

  Thorinda schrijft over fantaseren en dagdromen. In deze blog moedigt ze je aan om je fantasie te laten gaan en je dromen werkelijkheid te laten worden!

  DIY: een kussentje haken

  12 september 2021

  Mijn bankstel is fantastisch! Heerlijk zacht, echt een plek waar ik veel tijd languit zit. Heerlijk! Nou was ik echter al een hele tijd toe aan een nieuw kussentje. De oude kussentjes zijn wat ingezakt (dat krijg je ook als je er lang zit) en zijn helaas niet bij te vullen, dus was het tijd voor iets nieuws.

  Je innerlijk, wat doet dat met je uiterlijk?

  30 augustus 2021

  De manier waarop je naar jezelf kijkt heeft veel invloed op de uitstraling die je hebt. Het heeft zelfs invloed op hoe anderen naar zichzelf kijken. Hoe zit dat precies? Hanneke gaat hier verder op in.

  Recept: Gestoofde aubergine met yoghurtdressing

  21 augustus 2021

  Banjan borani: een traditioneel Afghaans gerecht. Zachte, gestoofde aubergine met een yoghurtdessing. De verschillende smaken zorgen voor een heerlijk evenwicht.

  Welk cijfer geef jij jezelf? – Long read

  19 augustus 2021

  Als je kijkt naar jezelf, welk cijfer geef je jezelf dan? We zijn vaak geneigd onszelf eerder een 6 te geven dan een 9. In Aida’s nieuwe blog legt ze uit waarom en hoe we onszelf een 9 kunnen geven.

  I just wanna be someone!

  16 augustus 2021

  Wie ben je eigenlijk? Wat is jouw identiteit? Vaak laten we die afhangen van de maatschappij waar we in leven, waar we bij willen horen. Maar soms is het goed om te beseffen wie jij écht bent.