Lifestyle

  Het verhaal van Jakob in een recept

  16 januari 2021

  Han Wilmink linkt recepten aan een bepaalde periode uit de Bijbel in zijn boek Bijbels culinair. Om het verhaal van Jakob te uit te beelden maakt hij gebruik van een pittig gekruide moes van rode linzen met daarop een gehaktballetje van geit.

  5 thuiszitactiviteiten

  14 januari 2021

  Afgelopen week dacht ik letterlijk dat de muren op me af kwamen. Ik ben netflixmoe, kan nergens meer naar toe. En begin maar niet over een boek. Ik kan ze niet meer zien. Gelukkig zijn er nog heel veel andere dingen die je wel kan doen! Daarom hier de 5 thuiszitactiviteiten die jou de komende weken zeker bezig gaan houden!

  De 4 mooiste christelijke podcasts

  12 januari 2021

  Ben jij net zo’n fan van podcasts als wij zijn? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

  Liefde kun je leren – Jacoline Steegstra

  8 januari 2021

  Liefde kun je leren van Jacoline Steegstra is een zeer waardevol boek en kaartspel voor een gezonde, hechte relatie!

  Recept | Kruidendip met gerookte zalm

  7 januari 2021

  Dit recept kan je ook vinden in het nieuwe PUUR! magazine. Drie van deze recepten komen uit het boek Proef en zie van Margaret Feinberg,
  waarin de auteur je meeneemt op een culinaire reis door de Bijbel.

  Mug-cake recepten

  5 januari 2021

  Wat is het weer fris hè buiten. Het is gewoon al weer tijd voor lekkere warme sokken, een heerlijke warme deken op de bank inclusief een grote mok thee. Daar hoort dan eigenlijk iets lekkers bij! Wat dacht je van een heerlijke mug-cake

  10 mooiste quotes en Bijbelteksten

  3 januari 2021

  Als je ons volgt op Facebook en Instagram dan heb je ze wellicht wel eens voorbij zien komen. Elke dag delen we een mooie quote of bijbelvers met je om je te bemoedigen aan het begin van de dag.

  5 meest gelezen blogs van 2020

  2 januari 2021

  5 meest gelezen blogs van 2020! We zetten ze voor je op een rij! Lees je mee?

  Recept: Hasselbacks van Jamie Oliver

  31 december 2020

  “Deze kleine sexy aardappeltjes zijn enorm leuk om te maken en zien er fantastisch uit. Veel mensen kennen ze helemaal niet en de verschillende smaken dringen er echt diep in door. Je gasten raken er niet over uitgepraat,” zegt Jamie Oliver. 

  2020 brengt ons naar huis

  28 december 2020

  2020 heeft ons allemaal naar huis gebracht. We beleven intensiever en ervaren dieper wie ons huis is. Of eigenlijk ons thuis. Want we zijn niet alleen naar huis gebracht. We zijn thuis gebracht.

  Recept: Kalkoenborst in prosecco met spruitjes en speck

  26 december 2020

  Zoek je een geweldige uitpakker voor de feestdagen, klik dan niet verder: deze kalkoenborst in prosecco met spruitjes en speck van Donna Hay is het ultieme kerstgerecht. Dit heerlijke kerstrecept kan natuurlijk ook prima als oudejaarsdiner!  Eet smakelijk alvast. 

  Recept voor een bijzonder kerstdiner

  23 december 2020

  Ik kijk uit het raam waar uit de loodgrijze lucht nog steeds sneeuwvlokken dwarrelen. De straat is vol leven. De lantarenpalen zijn nog net niet aangesprongen en het lijkt wel of de sneeuw alle kinderen voor het donker nog de straat op jaagt.

  Recept: Sneeuwpop macarons

  18 december 2020

  Eigenlijk is het bakken van macarons helemaal niet zo moeilijk. Het is gewoon een kwestie van even het hoofd erbij houden, vooral met de suikersiroop. Het komt allemaal niet op de minuut nauwkeurig en als je siroop ineens 120 °C is, laat je hem gewoon iets langer uitborrelen voordat je hem toevoegt aan het eiwit. Probeer het gewoon want deze popjes zijn allerliefst!

  Kerst… maar hoe dan?

  16 december 2020

  Waarschijnlijk blijft de komende Kerst meer in je herinnering dan veel andere kerstdagen. Dan is het fijn als je er ook wat leuke herinneringen aan hebt. Daarom wat tips om toch een feestgevoel te creeëren tijdens de feestdagen.

  Kerstfeest met keutels

  14 december 2020

  Eerst sneeuwden de witte vlokjes nog bijna onzichtbaar uit de loodgrijze lucht, nu zijn ze ineens heel groot geworden. Steeds wrijft Lars met zijn mouw het beslagen raam weer helder, zodat hij goed zicht heeft op de tuin.