Lifestyle

  DIY: haak je eigen muts

  20 november 2021

  Het wordt weer kouder en daarmee wordt het tijd voor sjaals en mutsen. Vandaag deel ik met jou het patroon om een simpele muts te haken.

  De kracht van het geven

  15 november 2021

  Alinda Bol schrijft over de prachtige gevolgen van het delen. Waar wij (meer dan) genoeg hebben, kunnen we geven aan anderen.

  Recept: Kip uit de oven met olijven & citroen

  13 november 2021

  Dit recept voor kip uit de oven met olijven en citroen ruikt heerlijk en is perfect om te maken als je wat meer gasten hebt.

  Meer offline

  12 november 2021

  Eline Hoogenboom deelt over haar strijd met social media: aan de ene kant wil ze veel delen en laten zien, maar aan de andere kant is ze terughoudend omdat ze anderen niet wil kwetsen. Hoe ben je, ook online, #notsoperfect?

  DIY: Babygym

  11 november 2021

  We delen weer een DIY van Maaike (The Crafty Coder): dit keer voor een babygym. Met een stappenplan en foto’s leidt Maaike je door het bouwplan heen!

  Recept: Rabarber-vanilletaart

  6 november 2021

  Vandaag delen we het recept voor vanille-rabarbertaart: vrolijk en zoet. Een heerlijk toetje!

  Haast

  4 november 2021

  Nu de grootste coronamaatregelen zijn ingetrokken, beginnen de activiteiten weer op gang te komen. Jolette merkt dat ze van die haast en drukte snel overprikkeld raakt.

  Genieten van muziek

  1 november 2021

  ‘Geniet van het goede dat God je heeft gegeven, de wind in je haren en de zon op je gezicht’, heerlijk om dat in gedachten te neuriën, wanneer ik op de fiets naar huis zit nadat ik onze dames naar school heb gebracht.

  Recept: Filodeeg pizza met ricotta, worst en erwtjes

  30 oktober 2021

  We delen weer een recept van Food and Friends, dit keer is dat pizza met ricotta, worst en erwtjes. Na een klein half uurtje bereidingstijd hoef je alleen nog maar op de oven te wachten. Eet smakelijk!

  Vanuit de diepte naar de hoogte

  29 oktober 2021

  Wij mensen kennen allemaal onze hoogte- en dieptepunten in het leven. Er zijn dagen waarop je je op de toppen van de bergen bevindt en op andere dagen zit je diep in de put. Het overkomt ons en we kunnen er niks tegen beginnen.

  Recept: Red velvet oreo cake

  23 oktober 2021

  Red velvetcakes vallen altijd wel in de smaak, maar deze variant met oreo is helemaal populair. Net even anders dan normaal!

  Gedicht: de wind

  21 oktober 2021

  Thorinda schrijft een gedicht over de wind.

  Recept: chili con carne in zoete aardappel

  17 oktober 2021

  Chili con carne, maar dan nét even anders. We delen weer een heerlijk recept met je!

  Zoeken naar de juiste woorden

  12 oktober 2021

  Er zijn situaties in het leven waarbij je letterlijk moet zoeken naar de juiste woorden. Je gaat op bezoek bij iemand die op sterven ligt. Wat kun je zeggen? Wat kun je doen?

  DIY: Omslagdoek en taggy toys

  8 oktober 2021

  Maaike (The Crafty Coder) deelt weer een DIY met ons. Dit keer een dubbele! Ze maakt een omslagdoek en twee taggy toys voor een zwangere vriendin.