Lifestyle

  Vriendschap is als een treinreis

  7 november 2019

  Het is prachtig als je al in je jonge jaren vrienden voor het leven kunt maken. Vrienden met wie je blijft verbonden door de jaren heen. Je maakt van alles met elkaar mee op de lange reis van je leven.

  Christy’s vijgen-olijventapenade

  6 november 2019

  Dit is de perfecte combinatie van zoet en hartig voor op een kaasplankje, of als amuse bij een dinertje.

  Grote mensen dingen

  5 november 2019

  Ik verlang wel eens naar de tijd van zaterdagochtend Telekids, geen rekeningen betalen, niet hoeven nadenken over het avondeten. Je was gewoon wie je was en dat was genoeg.

  Wij zijn gevlucht

  3 november 2019

  Malala Yousafzai vertelt in haar boek ‘ Wij zijn gevlucht’ over haar eigen ervaringen als vluchteling, en deelt ze de verhalen van de moedige jonge vrouwen die ze tijdens haar reizen heeft ontmoet.

  Dankjewel! vanuit Redding

  31 oktober 2019

  We ontvingen weer een update vanuit Redding Californië van Henk en Marjolein van Diest. Deze delen we graag met jullie.

  Hoe maak ik mijn huis winterklaar?

  29 oktober 2019

  De winter staat om de hoek! Al lijkt het qua weer nog best mee te vallen. Als ik Social Media moet geloven wordt het een hele strenge winter. Hoe fijn is het dan als je het binnen gezellig en warm hebt.

  Recept | Kruidendip met gerookte zalm

  28 oktober 2019

  Dit recept kan je ook vinden in het nieuwe PUUR! magazine. Drie van deze recepten komen uit het boek Proef en zie van Margaret Feinberg,
  waarin de auteur je meeneemt op een culinaire reis door de Bijbel.

  IK LAAT EEN BOER

  24 oktober 2019

  Vandaag dank ik ook onze boeren. Voor dat brood, voor die paprika’s en komkommers, voor onze groenten, voor ons eten. Ik sta niet vaak stil bij het werk wat gedaan wordt voordat ik m’n boodschappen in het karretje leg.

  Alleen of samen…

  23 oktober 2019

  Ben ik dan een groepsdier of een einzelgänger? Een groepsdier als ik me uitgerust voel en in balans ben en een einzelgänger als ik tijd nodig heb om de prikkels te verwerken en weer tot mezelf te komen

  Gastvrijheid

  22 oktober 2019

  Ik wilde graag gastvrij zijn en ik vond het heerlijk als mijn vriendin die in hetzelfde huis een kamer had bij me koffie kwam drinken.

  Dilemma

  21 oktober 2019

  Borstkankermaand is het dus. Ik wil dat niet en ook weer wel. Ik wil er aandacht voor en tegelijk ook niet. Ik wil er bij stilstaan en tegelijk ren ik er voor weg.

  Zichtbaar

  20 oktober 2019

  ‘Hoi Ineke, heb jij er wel eens over gedacht om een boek te schrijven?’…Een paar weken later begon ik aan een proces dat totaal nieuw voor me was: ik schreef een Bijbelstudieboekje.

  Biblejournaling DIY

  18 oktober 2019

  De Bijbel lezen kan op allerlei manieren. Door creatief met bijbelteksten aan de slag te gaan, kan de tekst als nieuwe naar je toe komen. Illustrator Mirjam Florijn combineert beelden en creativiteit met Bijbellezen.

  Wie of wat ben ik nu eigenlijk?

  13 oktober 2019

  Heb jij de titelvraag wel eens aan je zelf gesteld? Wie of wat ben ik nu eigenlijk? Hoe begin je dan? Naam, leeftijd, wel of niet getrouwd, wel of geen kinderen, waar je woont, welke hobby’s je hebt, wat je doet voor werk?

  Durf jij te springen?

  10 oktober 2019

  Momenteel lijkt onze jongste zoon van anderhalf helemaal trots te zijn op zijn spring- en vertrouwpogingen. Het begon op de trap.