Lifestyle

Hoe vind je een relatie die bij je past?

23 mei 2019

Ik geloof dat iedereen de warmte van een relatie is gegund. Het loont dus om te kijken naar je gedrag en of je wel ‘op de goede weg bent’ om je gewenste relatie te krijgen. Helaas doen we vaak onbewust dingen die ons juist afhouden van het krijgen van een relatie.

5 interieurtips

7 mei 2019

Gezien het veranderen van je interieur niet gelijk heel duur of rigoureus hoeft, zijn hier enkele tips waarmee je gelijk aan de slag kan.

5x moederdagtips | romans

6 mei 2019

Het is al weer bijna moederdag. Ben je nog opzoek naar een mooi cadeau. We zetten een aantal prachtige romans voor je op een rijtje

5 x inspirende boeken voor moederdag

3 mei 2019

Het is al weer bijna moederdag. Ben je nog opzoek naar een mooi cadeau. We zetten een aantal prachtige boeken voor je op een rijtje.

5 prachtige paasliederen

18 april 2019

Muziek drukt dat uit wat niet gezegd kan worden maar waarover niet gezwegen kan worden – Victor Hugo

Je make-up in 10 minuten klaar

12 april 2019

Ik vind het belangrijk dat mijn make-up look compleet is. Daarom is het handig om te oefenen met wat je al hebt.

5x Maak je leven leuker

14 maart 2019

Vijf tips om je leven leuker te maken. Deze tips komen uit de PUUR! agenda van 2019

5 mooiste boekwinkels van Nederland

26 februari 2019

Boekwinkels ik kan er uren rondlopen. Heerlijk struinen door de boeken. In sommige winkels in Nederland kan je er zelf een hele dag vertoeven zo mooi is het er!  We hebben er vijf voor je op een rij gezet. Mis je nog een boekwinkel tip ons dan vooral!

Drie ingredienten uit je keukenkastje, gebruiken als verzorgingsproduct? Het kan!

16 februari 2019

Duurzaam, natuurlijk, afvalminderen zijn termen die tegenwoordig steeds meer een begrip zijn. Persoonlijk kan ik hier heel erg blij van worden. Omdat ik merk dat goed voor mijzelf zorgen, samen gaat met een aantal van bovenstaande woorden.

Door jouw ogen…. (#SPRANKEL)

13 februari 2019

Het sprankelen zoals een kind bedoeld is, dat is misschien wel iets waar veel ‘grote mensen’ naar verlangen. Al zal dat verlangen soms ook verstopt zijn.

5x zelf scrubs maken

24 januari 2019

Met dit koude weer moet je goed voor je huid zorgen. Scrubben helpt de dode huidcellen te verwijderen, waardoor je huid weer kan ademen en je plaats ruimt voor nieuwe huidcellen.

Kerstavond – deel I

2 december 2018

Bij de derde beddenzaak lijkt ze meer geluk te hebben. Geen vrouw achter de toonbank, maar een man. Juiste leeftijd, zo te zien midden dertig. Hij staat iemand te helpen die aan afrekenen toe is. Op de achtergrond zweven de zachte klanken van In dulci jubilo.

Kleur in de winter

14 november 2018

Het is eerder donker, het is guur weer, de zon schijnt bijna niet meer, de winter. Een seizoen met soms weinig kleuren grauwe dagen. Dan kunnen we wel wat extra kleur gebruiken. Met deze planten haal je het zonnetje in huis tijdens de winterdagen.

Je huid verwennen in de herfst

27 oktober 2018

Maar het kan ook guur en koud zijn buiten. Dan moet je wel goed voor je huid zorgen! Een goede reden voor een heerlijk gezichtsmasker. We vonden drie heerlijk herfstige maskers voor jullie. Gewoon zelf te maken.

Tijd om nieuwe herinneringen te maken

22 oktober 2018

Dit jaar heeft KokBoekencentrum weer heel veel keus! Verschillende agenda’s qua thema en vormgeving. Voor elk wat wils!