Lifestyle

  Mijn hooggevoeligheid omarmen

  16 september 2019

  Ik blijf het mooi vinden hoe de Heer mij steeds stukje voor stukje, stapje voor stapje, laat zien welke punten in mijn hart nog heling nodig hebben. Hij gooit het niet allemaal in één keer op mijn bordje, maar het gaat echt gedoseerd.

  De eerste keer met een camper

  13 september 2019

  In de derde nacht bleef het maar regenen en regenen. Wel een gezellig getik op het dak van de camper, maar in mijn dromen zag ik al dobberende luchtbedjes voorbijkomen. Gelukkig werd dat geen werkelijkheid.

  Toch nog met de camper op stap

  10 september 2019

  ‘Wat zou je er van vinden om een camper reis te maken door Noorwegen en Zweden?’ vroeg mijn man me vorig jaar. ‘Wat? gaaf natuurlijk, maar dat is toch veel te duur?’

  Mijn laatste roddel

  9 september 2019

  Misschien niet heel slim om in mijn eerste blog meteen te gaan roddelen. Al helemaal niet omdat dit een christelijk platform is.

  5 x een mooie wand

  7 september 2019

  Het is weer tijd voor leuke interieurtips. Dit keer voor die kale wand waar je geen raad mee weet, of misschien is er een wand bij jou in huis toe aan een make over.

  Waar hoor ik thuis?

  3 september 2019

  Op de een of andere manier heeft het onderwerp adoptie mij altijd enorm geïnteresseerd. Als kind merkte ik wel op dat de jongen die bij mijn vriendinnetje thuis over de vloer kwam om met haar broertje te spelen een andere kleur had dan zijn ouders, maar het duurde even voordat ik hoorde ik hoe dat kwam.

  Zijn wie je bent is meer dan het beste

  26 augustus 2019

  Jij, ik – wij allemaal zijn geschapen naar Zijn beeld. We hebben dit alleen laten verdringen door al het beeldmateriaal waaraan we dagelijks blootgesteld worden.

  Presentator Checkpoint “Rachel Rosier” over ‘Laat je zien’

  23 augustus 2019

  Dit boek is niet voor watjes. De regie nemen over je eigen leven is niet makkelijk, het ontknopen van je eigen ongezonde gedachtenpatronen vergt moed. Maar het goede nieuws is dat het niets met aangeboren talent te maken heeft maar alles met keuze.

  Aantrekkelijk zijn…

  21 augustus 2019

  Wat wel aantrekkelijk maakt ‒letterlijk in de zin van dat we fijne liefdevolle mensen en gewenste gebeurtenissen aantrekken in ons leven ‒is een combinatie van authenticiteit, uiterlijke verzorging en ons vermogen gul te zijn.

  Ontspullen

  19 augustus 2019

  Onze kinderen zijn de deur uit. Er breekt een nieuwe fase aan in ons leven. Mijn man en ik moeten er aan wennen dat er geen kinderen meer bij ons aan tafel zitten

  Vier uw feesten – boekpresentatie

  17 augustus 2019

  Ik herinner me de belangrijkste tekst van mijn boek: Loslaten is anders vasthouden, in open handen, vertrouwend op Gods handen die je kind dragen. Weer een kans om waarheid in praktijk te brengen!

  Hulp gevraagd

  13 augustus 2019

  In november verschijnt de roman Als je me nu zou zien van Courtney Walsh. Daarin ontmoeten twee vriendinnen elkaar tien jaar na de tragische dood van hun vriendin opnieuw tijdens een bruiloft.

  Zwanen blijven altijd samen

  12 augustus 2019

  Zwanen blijven altijd samen. Hoe doen zij dat?
  Ik had wel vaker gehoord dat zwanen monogaam zijn, maar nu ben ik me er toch maar eens wat meer in gaan verdiepen.

  Sta op en schitter!

  11 augustus 2019

  Ik houd van structuur en voorspelbaarheid, maar niet zoveel dat ik in het autistisch spectrum pas. Ik houd niet echt van feestjes en massale mensenmassa’s; ik houd vooral niet zo van netwerken en ik werk graag in mijn ‘alleentje’, maar ik ben toch echt niet antisociaal

  BACK TO SCHOOL

  10 augustus 2019

  Nog heel even vakantie! Heb jij een dochter die voor het eerst naar de middelbare school gaat? Een hele verandering. Wat een mijlpaal.