Lifestyle

  PUUR! fotochallenge

  19 juli 2019

  Heb je het al gezien? PUUR! Vandaag nu ook op instagram!!  We luiden instagram in met een leuke zomerse fotochallenge. Doe je mee?  Je kunt 30 dagen mee doen aan de challenge. Elke dag een leuke opdracht om op de foto te zetten en te delen op instagram en facebook. Onder #puurfotochallenge #puurvandaag. De challenge […]

  Dankbaar

  15 juli 2019

  De ergste hitte van deze dag is voorbij. Ik zit in mijn stoel in onze koele woonkamer. Mijn boek ligt op het tafeltje naast me. Ik wacht nog even om het te pakken, hoewel ik benieuwd ben hoe het verhaal verder gaat.

  10 Christelijke zomerhits

  13 juli 2019

  Een vrolijk zomers muziekje kan dan natuurlijk niet ontbreken. Met behulp van Spotify zocht ik 10 vrolijke zomers hits voor jullie op!

  4x zelf limonade maken

  10 juli 2019

  Als het zo warm is als even geleden dan moet je goed drinken. Houd je niet zo van water en zoek je toch iets zonder prik. Dan kan je ook zelf limonade maken. Een heerlijke verfrissing en ook weer helemaal hip tegenwoordig.

  Een zomer vol GEHEIMEN

  4 juli 2019

  Verzamel alle 7 geheimen en maak jouw zomer tot de ultieme, strikt geheime leeservaring! Wil je deze zomer naast een relaxte middag op het strand ook wat spanning beleven?

  Op retraite – vijf redenen waarom jij zou gaan.

  1 juli 2019

  Waarom zou een mens op retraite gaan? Is het niet een hype van deze tijd en kun je dat wat je zoekt ook niet gewoon thuis vinden? Stiltetrainer Mirjam van der Vegt legt uit wat er gebeurt als je je perspectief veranderd.

  Update Marjolein en Henk van Driest

  29 juni 2019

  Wat een jaar vol extremiteiten voor Redding! Nog niet eens bekomen van de bosbranden, overstromingen, zware sneeuwval en stroomuitval, kregen we deze week een tornado-warning op onze telefoons binnen.

  Een dagboek bijhouden is gezond

  29 juni 2019

  Een dagboek bijhouden is een hele goede manier om even tot rust te komen, bepaalde dingen te verwerken of als zelfreflectie. Van je afschrijven, even de dag doornemen.  KokBoekencentrum heeft een aantal prachtige dagboeken om mee aan de slag te gaan. Op verschillende manieren en voor jong en oud.

  KokBoekencentrum Uitgevers zoekt nieuw schrijftalent

  27 juni 2019

  Samen met het Nederlands Dagblad (ND), Christelijk Literair Overleg (CLO), Driestar Educatief en Boekhandel Smit organiseert KokBoekencentrum Uitgevers een verhalenwedstrijd

  5 natuurlijke producten voor je badkamer

  25 juni 2019

  Een van de plekken die je gemakkelijk er minimalistischer uit kan laten zien, is toch wel je badkamer. Voor mij is de waarde: ‘natuurlijk’ heel belangrijk

  Nog maar drie stapjes te gaan naar een fijner leven

  22 juni 2019

  Het keer op keer herbeleven en terughalen van nare ervaringen uit ons verleden is het beste recept om vandaag de dag niet gelukkig te zijn. Om voluit te leven. Als een kind, onbekommerd te genieten van wat vandaag en morgen ons brengt.

  Wat te doen met je vensterbank

  21 juni 2019

  ‘En wat doen we met de vensterbanken??!!’
  Is de vraag die ik veelal krijg. Hier een aantal tips:

  Kill your darlings

  20 juni 2019

  Kill your darlings. Nee, niet letterlijk natuurlijk, maar in de betekenis ‘schrijven is schrappen’. Twee weken geleden kreeg ik het manuscript voor Leeg Nest terug van de redacteur.

  De bijenhouder van Aleppo

  19 juni 2019

  De bijenhouder van Aleppo van Christy Lefteri is het hartverwarmende liefdesverhaal van bootvluchtelingen Nuri en Afra.

  Lijden zoals Job

  18 juni 2019

  Waar is in al deze ellende van het leven onze goede God? Hoe ga je als christen om met de onvermijdelijkheid van lijden?