Lifestyle

  Fantaseren en dagdromen

  20 september 2021

  Thorinda schrijft over fantaseren en dagdromen. In deze blog moedigt ze je aan om je fantasie te laten gaan en je dromen werkelijkheid te laten worden!

  DIY: een kussentje haken

  12 september 2021

  Mijn bankstel is fantastisch! Heerlijk zacht, echt een plek waar ik veel tijd languit zit. Heerlijk! Nou was ik echter al een hele tijd toe aan een nieuw kussentje. De oude kussentjes zijn wat ingezakt (dat krijg je ook als je er lang zit) en zijn helaas niet bij te vullen, dus was het tijd voor iets nieuws.

  Je innerlijk, wat doet dat met je uiterlijk?

  30 augustus 2021

  De manier waarop je naar jezelf kijkt heeft veel invloed op de uitstraling die je hebt. Het heeft zelfs invloed op hoe anderen naar zichzelf kijken. Hoe zit dat precies? Hanneke gaat hier verder op in.

  Recept: Gestoofde aubergine met yoghurtdressing

  21 augustus 2021

  Banjan borani: een traditioneel Afghaans gerecht. Zachte, gestoofde aubergine met een yoghurtdessing. De verschillende smaken zorgen voor een heerlijk evenwicht.

  Welk cijfer geef jij jezelf? – Long read

  19 augustus 2021

  Als je kijkt naar jezelf, welk cijfer geef je jezelf dan? We zijn vaak geneigd onszelf eerder een 6 te geven dan een 9. In Aida’s nieuwe blog legt ze uit waarom en hoe we onszelf een 9 kunnen geven.

  I just wanna be someone!

  16 augustus 2021

  Wie ben je eigenlijk? Wat is jouw identiteit? Vaak laten we die afhangen van de maatschappij waar we in leven, waar we bij willen horen. Maar soms is het goed om te beseffen wie jij écht bent.

  Recept: kersentaart

  14 augustus 2021

  Snel klaar en smaakt heerlijk: eigenlijk is deze kersentaart perfect. En hij ziet er ook nog eens fantastisch uit.

  Recept: romige maïssoep met chorizo

  7 augustus 2021

  Van Food and Friends delen we deze week een recept voor romige maïssoep met chorizo. Deze twee smaken lijken in eerste instantie niet bij elkaar te passen, maar het blijkt juist een heerlijke combinatie te zijn.

  Geniet van wie je bent

  5 augustus 2021

  Geniet van wie je bent. Dat is de boodschap die Eline Hoogenboom graag aan iedere vrouw wil meegeven: je bent prachtig zoals je bent en je hoeft jezelf niet te veranderen.

  Doe mee! Schrijf het succesverhaal van jouw leven

  3 augustus 2021

  Thorinda heeft een leuke schrijfchallenge voor je: schrijf het succesverhaal van jouw leven! Pak pen en papier en laat je fantasie in de vrije loop gaan. In dit verhaal kan alles.

  Recept: aardbeien cheesecake met pittenbodem

  31 juli 2021

  Vandaag delen we een perfect zomers recept: een aardbeien cheesecake! De pittenbodem geeft ‘m net even een andere textuur en maakt dat de taart heerlijk smaakt.

  Navigeren vanuit rust in plaats van vanuit frustratie

  27 juli 2021

  Net als soms Google Maps vastloopt en je even niet meer weet hoe je moet lopen, kun je zelf ook blijven steken en niet weten welke keuze je moet maken. Aida schrijft over hoe je dan toch kunt blijven navigeren, soms met hulp van anderen.

  Recept: Tulband met rozijnen en chocolade

  24 juli 2021

  We delen deze week een recept voor tulband met rozijnen en chocolade. Het resultaat is heerlijk, en ideaal voor een kinderfeestje.

  Moerstaal

  20 juli 2021

  Alinda Bol schrijft over het gevoel van erkenning, wederzijds begrip. Ken je dat, dat je zo’n klik met iemand hebt?

  Recept: zalm en papillotte

  17 juli 2021

  Deze week delen we van Food and Friends een BBQ-recept voor zalm en papillotte. Je maakt het eigenlijk op een BBQ met deksel, maar als je die niet hebt lukt het ook prima!