5 interieurtips

7 mei 2019
Delen via:

Gezien het veranderen van je interieur niet gelijk heel duur of  rigoureus hoeft, zijn hier enkele tips waarmee je gelijk aan de slag kan:

1. Denk groot.

Beter één grote kast dan vele kleine kasten. Door één groot object te gebruiken voelt het rustiger aan en komt je interieur beter tot zijn recht.

2. Gebruik een eyecatcher.

Door een eyecatcher te gebruiken (bijv een fotobehang, stalen deuren) heb je gelijk een wow effect in huis. Door dit te gebruiken heb je soms lef nodig, maar je hebt er heel lang plezier van.

3. Groepeer.

Mocht je veel mooie spullen hebben wat bijvoorbeeld emotionele waarde heeft en gezien mag worden. Dan is het goed om ze bij elkaar te zetten. Hierdoor lijkt het minder rommelig.

4. Heb lef.

Ik merk aan veel klanten dat ze soms iets wat ze op pinterest hebben gezien niet durven toe te passen in hun eigen huis. Soms moet je even lef hebben. Ga voor wat je echt mooi vindt!

5. Gebruik planten.

Door planten te gebruiken in het interieur lijkt het geheel ineens veel “frisser”.  Mocht je veel ruimte hebben, is het ook leuk om de planten te groeperen om zo een beetje een tuin te creëren in huis. Dit kan door ze gewoon bij elkaar te zetten op de grond, maar je kan ze ook op een pallet met wieltjes zetten of op een mooi tafeltje.

 

Marije bolt is out off the box interieurstylist (PUURinterieuradvies.nl) die gelukkig getrouwd is met Jeschurun bolt en samen drie kinderen hebben Efraim (‘09) Levi (‘10) en Jaire (‘13).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *