5 x een mooie wand

7 september 2019
Delen via:

Het is weer tijd voor leuke interieurtips. Dit keer voor die kale wand waar je geen raad mee weet, of misschien is er een wand bij jou in huis toe aan een make over.

Vaak zijn we geneigd om iets van een kastje voor een kale wand te zetten, maar om te voorkomen dat het daardoor heel rommelig en vol kan lijken geeft Marije ons 5 leuke tips voor op de wand.

 

1. Fotowand. Alle dierbare foto’s in zwart/ wit aan de wand. Door ze zwart/ wit te maken houdje het rustig en vormt het een eenheid.

wand

 

2. Plak een mooi, groot fotobehang op.

wand

 

3. Tegenwoordig staan planten niet alleen maar op de grond, maar kan je ze ook aan de muur hangen. Een echte eyecatcher en goed voor de akoestiek.

planten

 

4. Maak een mooie grote letterkast en zet je dierbare spullen erin. Alles mooi bij elkaar.

letterbak

 

5. IXXI; de kunst van nu. Wil je eens wat anders kies dan voor IXXI. Zo heb je kunst hangen, maar toch iets anders en betaalbaar. Je kan ze ook laten bedrukken op de twee kanten. Ben je de ene kant zat, draai je het om.

wand

 


PUURvandaag boekentip

wandIn Lees je Bijbel, journal elke week helpt kunstenares Mirjam Florijn de lezer creatief aan de slag te gaan met bijbelteksten. Door middel van handlettering  en andere illustratietechnieken leert de lezer stap voor stap hoe je mooie, decoratieve verwerkingen kunt maken van een bijbeltekst. Dit levert dan niet alleen een mooie plaat voor aan de wand op, maar ook verdieping van het bijbellezen. Want door eens op een heel andere manier te lezen, kan de tekst als nieuw naar je toe komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *