7x Favoriete terrasjes

25 juli 2019
Delen via:

Een aantal dagen geleden vroegen wij op Facebook en Instagram naar jullie favoriete terrasjes.  Hier hebben we een leuk lijstje van gemaakt.

7x jullie favoriete terrasjes

Bij Jimmy

Bij Jimmy in Gorinchem! Met een speelplek binnen en buiten voor kids en heerlijk terrasje!

JIMMY is een casual café in Gorinchem-Oost. Ons menu is samengesteld met de beste ingredienten. We hebben zowel ontbijt als lunchgerechten: ofwel brunch. Ons ambachtelijke ijs maken wij zelf in onze eigen ijsbereidingskeuken bij ijssalon de IJsfee in hartje Gorinchem. – Mooi Gorinchem

terrasjes

By Jimmy

Tip van: Jolien van Buuren-Verheul


Blaricum Beach

Blaricum Beach is aan t stichtse strand in de Blaricummer Meent

Het Stichtse Strand is een heerlijke plek om deze zomer te gaan zwemmen met de kinderen. Geniet samen van deze mooie plek aan het water. Je kunt er uitgebreid zwemmen en natuurlijk zandkastelen bouwen. – Kidsproof.nl

terrasjes

Blaricum beach

Tip van: Astrid van Eck Wijngaarden


Vaticano

Vaticano is gehuisvest in een statig pand in de gezellige binnenstad van Zutphen. Vanaf het zonovergoten terras heeft u een prachtig uitzicht op de Wijnhuistoren, de Drogenapstoren en kunt u luisteren naar het vallende water van de fontein op de Houtmarkt.

Terrasjes

Vaticano

(bron foto en test: https://www.vaticano.nl)

Tip van: Renske Mooiman


Soesterduinen

Of het nou lente, herfst, winter of zomer is, bij De Soester Duinen is het altijd gezellig. Voor lunch, high tea, Menu van de Markt, of driegangendiner een mooie plek centraal gelegen tussen Soest en Soesterberg. Een perfecte uitvalsbasis voor zowel culturele uitstapjes als een heerlijke wandel- of fietstocht door de Soesterduinen.

terrasjes

Soesterduinen

Bron foto en tekst: opdeheuvelrug.nl

Tip van: Carly Mak 


De jonge dame

De Jonge Dame is een huiskamerkoffiecafe (zo, das een mond vol!) in het centrum van Ede. Een plek waar je onder het genot van een drankje met een huisgemaakt stukje gebak een spelletje kunt spelen, een boek of krantje kunt lezen of gewoon, even neerploffen op de Chesterfield na een lange dag.

terrasje

De jonge dame

bron tekst: dejongedame.nl. bron foto: tripadvisor.nl

Tip van:  Linda van Holland


Stek Leeuwarden

Een heerlijk plekje aan het water met uitzicht de Oldehove.

Stek is gevestigd in het oude brugwachtershuisje aan de Harlingersingel 2 in Leeuwarden.  Bij Stek kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en avondeten.

terrasjes

Stek

Bron tekst: stekleeuwarden.nl  Foto: Moments By Marij

Tip van: Marjolein Feenstra


Boscafé ‘t Hijgen Hert in Vijlen

Midden in de Vijlenerbossen aan een zandweg ergens tussen het bergdorpje Vijlen, Epen en Vaals vindt u op 260 meter hoogte, Boscafé ‘t Hijgend Hert’.

Op de zonnige terrassen van deze unieke autovrije locatie heeft u een prachtig panoramazicht.

terrasje

Bron tekst: www.boscafe.nl

Tip van: Frances Driessen

 


PUURvandaag boekentip

terrasjesLicht, dat is het thema van PUUR! magazine nummer 1, 2019. Nieuwe hoofdredacteur Mirjam van der Vegt gaat samen met herder Sjoerd Stellingwerf vroeg uit de veren om de zonsopgang te zien, en praat met hem over zijn burn-out. Hella van der Wijst vertelt over rouw en troost. In een DIY ontdek je hoe je sneller dan ooit tevoren droogbloemen kunt maken. Kookduo Liesbeth en Marijne Thomas neemt je mee naar de Duitse keuken. Philip Troost vertelt over zijn zoektocht naar een geloof van geest én lichaam. Het columnistenteam is vernieuwd, met Ineke Marsman-Polhuijs en Dirk de Bree als aanwinsten. Daarnaast nog meer interviews, interieur, mode, diepgang en ontspanning: dit nummer van PUUR! magazine heeft dan wel het thema licht, maar blijft je bij. Met vier gratis, grote ansichtkaarten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *