Heerlijk “foute” kerstfilms

10 december 2018
Delen via:

Inmiddels zijn we allemaal bekend met de term Fouten kersttrui. Heb jij er al eentje?  Maar ik wil een nieuwe term er in gooien, “Foute” kerstfilm. Netflix staat er vol mee!
Waarom fout? Tja omdat het overdreven feelgood, overdreven romantisch en overdreven kerst is.

Je kunt je afvragen of je er naar zou mogen kijken omdat bijna alle films wel iets met de magie van de kerstman of de magie van kerst te maken heeft. En dan bedoel ik niet het kerstverhaal wat wij vieren.
Maar toch hou ik ervan!!! Ik vind het heerlijk om naar te kijken en zo zaten mijn vriendin en ik laatst in onze foute kersttrui en kerstsokken een heerlijke foute kerstfilm te kijken.

Ik heb een top 5 van mijn favoriete gemaakt.

Nieuw op Netflix: The Princess Switch:

bron: dailyedge.ie

Deze film gaat over een nuchtere banketbakster ui Chicago en een toekomstige prinses. Hun levens kruizen elkaar en ze ontdekken dat ze dubbelgangers zijn. Ze smeden samen een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen.


Merry Kissmas

bron: youtube.com

Kayla heeft twijfels over haar verloving met een beroemde choreograaf. Haar ontevredenheid loopt over in verwarring wanneer ze een magische kus krijgt van een vreemde.


Christmas with a View

Na een mislukte poging om zelf een zaak te beginnen staat de wereld van restaurantmanager in een skiresort op zijn kop, door een nieuwe baas met een geheim verleden.


A Christmas Prince

Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt.Angels in the snow

Met de naderende feestdagen trekt de familie Montgomery naar hun chalet in de bergen. De sfeer is echter allesbehalve optimaal. Ouders Judith en Charles maken constant ruzie en ook de kinderen kibbelen heel de tijd. Wanneer na een storm de familie Tucker een auto-ongeval heeft, kloppen ze aan bij het eerste chalet dat ze tegenkomen. Twee wildvreemde families worden zo gedwongen om samen Kerstmis door te brengen.


Veel kijk plezier 😉 

(bron: moviemeter.nl en netflix)

 


De beste kerstverhalen van Mozaïek van Irma Joubert, Guurtje Leguijt, Arie Kok, Frans Willem Verbaas, Joke Verweerd e.a. bevat een keuze van de beste kerstverhalen van de fondsauteurs van Uitgeverij Mozaïek, aangevuld met twee fonkelnieuwe verhalen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *