BACK TO SCHOOL

10 augustus 2019
Delen via:

Nog heel even vakantie! Heb jij een dochter die voor het eerst naar de middelbare school gaat? Een hele verandering. Wat een mijlpaal. Dit kan je natuurlijk het beste samen vieren door te gaan shoppen voor school spullen!

De leukste winkels om voor school spullen te shoppen zijn natuurlijk de Hema, Bruna of action, maar vergeet de Christelijke boekhandel niet 😉

Schrijfspullen

Als ik dit zie, zou ik zo weer naar school willen! Zulke leuke kleuren en printjes. Zo is naar school gaan helemaal geen straf.

School

Verkrijgbaar bij de Hema

 Tas

Niet geheel onmisbaar en zoveel leuke om uit te kiezen!

school

 

Agenda’s

Plannen, huiswerk, afspraken, notities, sport…Ook als je op de middelbare school zit kan je al een drukke agenda hebben. Vooral voor het huiswerk is een agenda onmisbaar.

Heb je de mooie Huis van Belle agenda al gezien?

School

Of maak gebruik van een Bullet Journal. Zoals het PUUR! Plan je dag-boek. Ook heel geschikt voor tienermeiden!

School

 

Dagboek

Er kan veel op ze afkomen, ze gaan nog meer hun eigen weg.  Het kan dan heel fijn voor ze zijn om van ze af te kunnen schrijven.

Ze komen op een leeftijd dat ze niet alles meer willen delen met  hun ouders. Dan is het heel mooi als ze hun gedachten kwijt kunnen in een mooie dagboek.

school‘Make today sparkle’ is een creatief journal voor meiden, met vragen als: Hoe zag jouw dag eruit in emoticons? Kun je je dag in vijf woorden omschrijven? Hoe ging het op school vandaag? In dit invulboek van Marjolein Feenstra en Marieke ten Berge kun je zestig dagen lang opschrijven hoe je dag was. Met mooie quotes, invulopdrachten en vragen is dit jouw perfecte dagboek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *