Clubsandwich met gerookte zalm

26 juni 2020
Delen via:

‘Het vlees van de sockeye-zalm is niet roze maar vuurrood.  Dat komt omdat de sockeye de enige zalm is die niet op andere vissen jaagt: hij eet plankton en kleine garnaaltjes. Als-ie wordt gerookt, wordt deze kleur nog mooier!’ Deze clubsandwich van Jamie Oliver vriend -Bart van Olphen is een échte showstopper!

Ingrediënten

zalm4 PERSONEN

  • 12 brede sneden boerenbrood
  • 1 rode ui
  • komkommer
  • 180 ml mayonaise
  • 1 citroen
  • 2 avocado’s
  • bladeren van krop bladsla
  • 400 g plakjes gerookte sockeye-zalm (of kweekzalm)
  • 2 el kappertjes

 

Bereiding

Wil jij weten hoe je deze clubsandwich maakt? Kijk voor de bereiding op:

Food and Friends

Dit is een recept van Bart van Olphen.
[Credits: fotografie David Loftus]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *