Creatief aan de slag

16 februari 2021
Delen via:

Vanwege het koude winterweer en de sneeuwval is het nu binnenblijven geblazen. We moeten ons echt in huis gaan vermaken. Dus hebben we extra tijd om creatief bezig te zijn! Heb jij ook zo’n zin om met al je inspiratie aan de slag te gaan? Let’s go!

Vanwege het koude winterweer en de sneeuwval is het nu binnenblijven geblazen. We moeten ons echt in huis gaan vermaken. Dus hebben we extra tijd om creatief bezig te zijn! Heb jij ook zo’n zin om met al je inspiratie aan de slag te gaan? Let’s go!

Ben jij ook zo’n fan van Wilma Veen? Deze vrolijke, positieve en inspirerende vrouw daagt je uit om met je eigen creativiteit aan de slag te gaan. Na Ik vrolijk jou en Ik kleur jou is Wilma’s nieuwste boek Ik schrijf mij opnieuw een aanmoediging om je pennen en potloden uit de la te halen en alle grote en kleine dingen van het leven op papier te zetten.

Naast de prachtige kunst staat Wilma’s boek vol met leuke krabbels, droedels en tekeningetjes. Maak je deze droedels liever zelf? Dan is PUUR! Doodle your life een fantastisch boekje! Brainstormen over nieuwe ideeën, lijstjes maken, aangemoedigd worden, waardevolle herinneringen bundelen en nieuwe kanten van jezelf ontdekken: je vindt het allemaal in dit prachtig geïllustreerde boekje. Tussen de mooie quotes en vrolijke illustraties door is veel ruimte voor je eigen tekeningen en opgeschreven gedachten. Sta eens stil bij vragen als: ‘Wie wil je beter leren kennen? Waarom?’, ‘Deze plekken wil ik ooit nog zien: …’ en ‘Dit zijn de mooiste momenten uit mijn leven: …’

Nóg meer tekenplezier vind je in Bijbels kleurboek. Soms kan het lastig zijn om zelf te verzinnen wat je wil tekenen en dan biedt dit prachtige boek uitkomst. De kleurplaten met prachtige Bijbelteksten wachten op jouw kleurpotloden en stiften. Kleur de vrolijke bloemen, vogeltjes, hartjes en speelse lettertypes in en hang de kleurplaat op een goed zichtbare plek in huis. Zo word je elke dag bemoedigd door Gods Woord, opgefleurd met jouw creativiteit!  

Wij gaan creatief aan de slag. Doe je mee?


Ga op zoek naar geluk met kunstenares Wilma Veen. Groot geluk zit vaak in kleine dingen, bijvoorbeeld in haar nieuwe boek ‘Ik geluk jou’. Je vindt er een inspirerende combinatie van kunst en poëzie, waarbij de creativiteit van de pagina’s spat. Bijzonder extraatje is het meegeleverde kleitablet, om out of the box op zoek te gaan naar je eigen creativiteit. Op www.wilmaveen.com/ikgelukjou vertelt Wilma waarom anderen gelukkig maken háár zo gelukkig maakt. Andere titels van Wilma Veen: ‘Ik lief jou’, ‘Ik vrolijk jou’, ‘Ik schrijf mij’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *