Dansen in de regen door Marianne Grandia

30 november 2017
Delen via:

Dansen in de regen geschreven door Marianne Grandia gaat over vreugde vinden in God, ook als het in je leven stormt.

Dansen in de regen van Marianne Grandia gaat over vreugde vinden in God. Hoe kun je vreugde vinden in God wanneer het stormt in je leven? En welke Bijbelteksten helpen daarbij? In haar toegankelijke, warme stijl vertelt Marianne Grandia over licht en schaduw, keuzes maken, het leven omarmen en dansen in de regen. Eerder schreef Marianne Grandia de romans ‘Witter dan sneeuw’, ‘Lenteregen’ en ‘Hemeldauw’. Heb jij al eerder boeken van Marianne Grandia gelezen?

Vreugde is niet de afwezigheid van verdriet, maar de aanwezigheid van God

Wie kent ze niet? Die zware regenbuien en levensstormen die je ontmoedigen, misschien zelfs wel verlammen, waardoor je
hoofd, hart en voeten niet langer naar dansen staan. In moeilijke tijden lijkt de Bijbelse opdracht om je te allen tijde te verblijden onmogelijk. Of toch niet? Marianne Grandia schrijft over vreugde en verdriet, maar ook over keuzes maken en
onze handen openen voor het geschenk dat God ons geven wil. Daarnaast moedigt ze de lezers aan tot danspassen als ‘Leef bij de dag’, ‘Eet taart’, ‘Leer de Bijbel’ en ‘Zoek de zegen in de regen’. ‘Dansen in de regen betekent niet de regen en de stormen bagatelliseren of negeren. Dansen in de regen betekent dat we ons natte gezicht opheffen naar de God die vreugde
is, vreugde geeft en vreugde verlangt, dat we ons door Hem laten vullen en ons in Hem verheugen.’ – Marianne Grandia

Print deze mooie kaart van Marianne Grandia uit en gebruik deze bijvoorbeeld als boekenlegger, plak de zegen in jouw agenda of lijst deze in.

Nieuwsgierig geworden naar Dansen in de regen geschreven door Marianne Grandia? Lees hier alvast het fragment uit haar boek en kijk voor meer informatie op Kok.nl.


Dansen in de regen van Marianne Grandia gaat over vreugde vinden in God. Hoe kun je vreugde vinden in God wanneer het stormt in je leven? En welke Bijbelteksten helpen daarbij?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *