De kleur van je schoenen

30 september 2020
Delen via:

En heb je de kleuren van de vorige keer toegepast? Heb je ze gedragen in kleding of er een bos tulpen van gekocht? Ik ben heel benieuwd of je verschil hebt gemerkt.

Vandaag heb ik een ultieme tip voor jou! Gaat ook over kleur. Een kleur die jou altijd goed staat!

Koop en draag schoenen in de kleur van je haar! Deze kleur schoenen heb jij vast nog niet in je kast staan.

Voor ons als vrouwen is de keuze in schoenen ontzettend groot. Sneakers, pumps, enkellaarsjes, laarzen, boots, ballerina’s en nog veel meer. En dan heb je ook nog eens de keuze uit vele kleuren.

Het is heel mooi om de kleur van je haar terug te laten komen in je outfit. Past overal bij!

Huh? Ja! Je leest het goed; schoenen in de kleur van je haar. Als je zwart of bruin haar hebt klinkt dat misschien heel logisch, maar ook voor ander kleur haar is dat prachtig. Als je rossig, blond of grijs bent moet je misschien wel even wat langer zoeken, maar als je ze dan gevonden hebt weet ik zeker dat je er veel plezier van zal hebben.

Ik ben heel benieuwd of jij schoenen in de kleur van je haar gaat aanschaffen.

Volgende week weer een nieuwe tip. Waarover? Over de kleur van je ogen…

 


PUUR!vandaag boekentip

schoenenBe excellent. Gouden tips voor groeien naar meer van bedrijfswetenschapper Maroesja van der Pols wil vrouwen helpen het beste in zichzelf naar boven te halen, zodat ze kunnen excelleren. Ze richt zich daarbij op jonge vrouwen van 25-40 jaar, aan het begin of halverwege hun carrière.

Niet iedere vrouw heeft de ruimte om een assessment te doen of een goede coach in te schakelen. Met dit boek kun je heel concreet en speels aan de slag met jouw ontwikkeling. De auteur geeft, naast inzicht in persoonlijkheid, allerlei tips en adviezen om te werken aan je eigen ontwikkeling in je werkomgeving.

Verkrijgbaar vanaf 26 januari 2021

Reserveer alvast het boek

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *