DIY cadeautjes voor vriendinnen

4 juni 2019
Delen via:

 

 

Een tijd geleden deed ik een leuke testje, De liefdestalen voor vriendschap. Eigenlijk is dit het gewone tekst die je hier kunt vinden: https://liefdestalen.nl/test-je-liefdestaal.  Alleen was het meer gericht op vriendinnen.

Toen ik de test deed kwam er uit dat ‘cadeautjes krijgen’  een van mijn liefdestalen is. Dit komt eigenlijk meer voort uit het feit dat ik het heel erg leuk vind om iets voor vriendinnen te kopen of te maken.  Hoe leuk is het om zelf iets te maken voor vriendinnen een mee te nemen als jullie hebben afgesproken. Even wat extra aandacht, een extra gebaar dat je die persoon waardeert.

Daarom in dit blog een paar eenvoudige ideetjes. Het is immers de gedachte die telt 😉

1. Een gehandletterd bordje

Versier een schoteltjes met een mooie tekst of tekening. Een paar zelf gebakken koekjes er op een silofaanpapier er om en zo heb je een heel eenvoudig maar betekenisvol cadeautje.

Bron: pinterest.nl

2. Een manicure in een potje

Vul een glazenpotje met nagellak, een vijltje, watjes en handcrème. Versier het potje met een mooie strik en je hebt een leuk presentje.

Bron: pinterst

3.  Mini Theeproeverij

Vul een mooi doosje of zakje met al jouw favoriete theezakjes. Je vriendin kan heerlijk genieten van nieuwe theesmaakjes.

Natuurlijk zijn er nog een hele hoop andere leuke ideetjes, deel je jouw ideeën met ons?  En vergeet de volgende keer niet iets mee te nemen naar je vriendin 😉

 


PUUR! boekentip

Het lied van de zussen van Louise Allan is een roman over muziek, moederschap en dromen, en de onverbrekelijke band tussen zussen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *