Doe mee! Schrijf het succesverhaal van jouw leven

3 augustus 2021
Delen via:

Thorinda heeft een leuke schrijfchallenge voor je: schrijf het succesverhaal van jouw leven! Pak pen en papier en laat je fantasie in de vrije loop gaan. In dit verhaal kan alles.

Hoe vaak lezen we er niet over in kranten, tijdschriften of via andere media-uitingen. Dé succesverhalen van anderen. Ze zijn van de één op andere dag doorgebroken vanwege hun acteertalent, sportprestatie, schrijftalent etc. Het kan je soms zo jaloers maken. En tegelijkertijd vraag je je misschien af, waarom hij/zij wel en ik niet? Als jij zo iemand bent, dan daag ik je uit om hét succesverhaal van je eigen leven te schrijven.

Jouw succesverhaal

Begin er vandaag nog mee. Pak pen en papier en schrijf het succesverhaal waarin jij de hoofdrol speelt. Niks is goed of fout. Alles kan. En ja, in jouw verhaal is ook alles mogelijk. Hoe leuk is dat? Zelfs de dingen die in het dagelijks leven buiten jouw grenzen liggen of die dingen waarover je normaal gesproken alleen maar dromen kan. En weet je wat zo fijn is, je hoeft je niet te verantwoorden. Niemand hoeft jouw succesverhaal te lezen. Je schrijft het puur voor jezelf. Wat het je oplevert? Plezier, ontspanning, een lach op je gezicht en….het brengt je dromen voor een moment iets dichterbij. Hoe heerlijk is dat.

Ik zeg: Ga er lekker voor zitten deze vakantie. Schrijf het mooiste succesverhaal ooit, namelijk dat van jouzelf. En houd al schrijvend in gedachten: Elk verhaal verdient een kans en dat van jou nog wel het allermeest.

Write and feel free!

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *