Droom, plan, doe..

30 september 2019
Delen via:

Kijk jij al uit naar het nieuwe jaar? Nieuwe plannen maken, dromen realiseren.. Deze prachtige agenda’s zijn er helemaal klaar voor.  Elke agenda kan je ook even inkijken.

Mijn plan met jullie staat vast – Jeremia 29:11

Leef!

De Leef! Agenda en de Leef! Familieplanner helpen vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God.

De inhoud is met zorg samengesteld door Annemarie van Heijningen-Steenbergen (schrijver, spreker en columnist) en eigentijds vormgegeven.

Ontspannen leven met God als way of life. Om het hoofd koel en het hart warm te houden

 

 


De Stilteagenda

De Stilteagenda 2020 van Mirjam van der Vegt is een onthaastingsagenda. Het thema is ‘Met andere ogen – wie anders leert kijken, leert anders leven’. Deze agenda kun je natuurlijk gebruiken voor afspraken, maar ook als dagboek waarin plek is voor overpeinzingen, dromen en alles wat je verder bezighoudt. Met maandelijks een inspirerende opdracht, elke week een open vraag en creatieve reflectie aan het eind van de week rondom de thema’s moed, stilte, schoonheid en aandacht. De Stilteagenda biedt een zee aan schrijfruimte, praktische oefeningen en levenslessen van over de hele wereld.

 

 


Mamagenda

Speciaal voor de moeders onder ons: de nieuw ontworpen MamAgenda. Met de vertrouwde 3 x R, maar dan net een beetje anders: Rust, Ruimte & Relatie. Een creatieve, inspirerende must-have voor alle moeders en moeders-in-spé.

De inhoud is met zorg samengesteld door Annemarie van Heijningenen-Steenbergen.

 

 

 


PUUR! agenda

De PUUR! agenda is er ook als familyplanner. In deze agenda vind je dit jaar tips en reminders om stil te staan bij jouw genietmomenten.

Geniet vandaag, herhaal het morgen.

Geluk is niet te koop. Genieten evenmin. Het is er, of het is er niet. Zodra het er is, besef het dan en wees er dankbaar voor. Wie weet voel je je morgen weer wat minder happy. Ook dat is normaal. Je kunt alweer uitkijken naar het volgende geluksmoment en als je daar opnieuw je dankbaarheid voor toont, wordt het geluk nóg groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *