Het Move Your Mountain avontuur

11 juni 2018
Delen via:

Nog maar twee weken dan is het zover. Het Move Your Mountain avontuur. Het komt steeds dichter bij en de spanning neemt ook wat toe.Ik kijk enorm uit naar dit avontuur, maar regelmatig voel ik de kriebels in mijn buik en denk ik ohjee waar ben ik aan begonnen.

Misschien denk je wel, och je gaat maar 4 dagen weg en naar Zwitserland dat is geen wereldreis. Maar ik vind het toch wel even een dingetje hoor! Vijf jaar geleden maakten we voor het laatst een reis buiten Nederland en 9 jaar geleden vloog ik voor het laatst. En dan ook nog echt zonder man en kinderen. Af en toe krab ik eens even achter mijn oren, als er maar niks gebeurd.

Maar deze gedachte schakel ik snel weer uit en maak alles op orde voor de reis. Mijn paspoort moest nog verlengd worden, nieuwe wandelen schoenen, wandelstokken, juiste kleding. Dat shoppen is natuurlijk een extra leuke bijkomstigheid.

Treinen

De reis moet ook gepland worden. Inmiddels hebben we met vier dames afspraken gemaakt om samen te reizen. We besluiten een dagje eerder te gaan dus vliegen donderdag al naar Genève om vrijdagochtend met de trein door te reizen. Wat kijk ik daar naar uit! Met de trein door Zwitserland. We zijn een echte treinen –familie. Zowel mijn man en mijn zoon zijn gek van treinen en ook mijn dochter van bijna 3 jaar begint er al oog voor te krijgen, dus je zult begrijpen dat ik af en toe wat jaloerse blikken van de twee mannen krijg. Ondertussen loop ik af en toe mijn nieuwe schoenen in en probeer ik me ook geestelijk voor te bereiden op deze reis. Wat wil ik dat deze reis mij gaat brengen. Natuurlijk zal het niet zo zijn dat ik in 4 dagen tijd bepaalde zaken kan oplossen, aanpakken of los laten. Maar ik zou graag willen proberen om deze reis een start te laten zijn om verder te gaan werken aan mezelf.

Vertrouwen

Daar is zo’n reis, een moment van even helemaal er uit zijn, natuurlijk een prachtige start een ook schop onder mijn kont voor. Worden wie ik echt ben. Leren te vertrouwen op hoe God mij gemaakt heeft, met Zijn unieke plan. Mijn imperfecties te accepteren en los te laten dat ik de waarde van mijzelf laat afhangen van een ander. Dat is mijn wens, mijn gebed en mijn doel. Met deze reis als startpunt, mijn begin en ik hoop dat het voldoende energie en hoop geeft om deze reis straks thuis verder voor te zetten.

In mijn volgende blog zal ik vertellen hoe de reis is gegaan!

Liefs,

Marjolein


Leestip voor je eigen avontuur: Hoe was je dag-boek

Hoe was je dag? Wat was niet leuk vandaag? Waar dank je God voor vandaag? Schrijven kan helpen bij het onthouden van mooie herinneringen. Dit PUUR!-invulboek van Marjolein Feenstra staat vol met leuke vragen over je dagelijks leven en geeft je de gelegenheid om lijstjes te maken, foto’s te plakken en even stil te staan.

 

 

 

U kunt dit boek voor €14,99 bestellen bij boekenwereld. U betaalt 1,95 aan verzendkosten.

Reacties (1)

  • Thorinda schreef:

    Hoi Marjolein,
    Dit kun jij! Als ik zie wat jij tot nog toe allemaal bereikt hebt, op het vlak van je carriere. Dan kun jij dit ook!

    Zet m’ op!

    Groetjes Thorinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *