Hoe was je dag? | Deel 1

8 juli 2020
Delen via:

Tijdens deze zomerperiode deel ik elke week een vraag of opdracht uit het PUUR! Hoe was je dag-boek en uit het PUUR! Plan je dag-boek.

Je kunt de pagina’s gratis downloaden en samen met mij invullen.  Zo heb je aan het einde van de zomerperiode een mooi naslag werk.

 

We beginnen met een vraag uit het PUUR! Hoe was je dag-boek: 

Is je vandaag iets opgevallen aan Gods schepping? Doodle het. 

Doodle is tekenen vanuit de losse pols Het hoeft geen meesterwerk te worden. 

Download de pagina met extra vraag

hoe was

 

God schepping! Ik moest al eerste denken aan de natuur. De prachtige grote bomen in de wijk. Maar toch doodle ik mijn kinderen…tja het zijn geen levensechte portretten geworden 😉 . Vandaag  raakte mij Gods schepping door mij kinderen. Vandaag (terwijl ik dit schrijf) is het hun laatste schooldag. Na de zomer gaat mijn dochter naar groep 2 en mijn zoon naar groep 5. Wat gaat het toch snel. Mijn dochter werd 2 weken geleden 5 jaar en dat ze nu met een prachtige ontwikkeling naar groep 2 gaat is iets wat ik mij vlak na haar geboorte me niet kon voorstellen.

Ze werd heel erg ziek en na ruim een week en heel veel spannende momenten kregen we haar “gezond” mee naar huis. Gezond tussen aanhalingstekens omdat ook de artsen niet wisten hoe ze zich zou ontwikkelingen.

Dan ben ik extra dankbaar voor Gods schepping, want over haar ontwikkeling hoeven we ons geen zorgen te maken.


hoe was

PUUR! Hoe was je dag-boek

koester je herinneringen
Hoe was je dag? Wat was niet leuk vandaag? Waar dank je God voor vandaag? Schrijven kan helpen bij het onthouden van mooie herinneringen. Dit PUUR!-invulboek van Marjolein Feenstra staat vol met leuke vragen over je dagelijks leven en geeft je de gelegenheid om lijstjes te maken, foto’s te plakken en even stil te staan.

 

 

Bestel dit boek voor €14,99

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *