Je make-up in 10 minuten klaar

12 april 2019
Delen via:

In 10 minuten klaar? Ja dat kan, Marcia vertelt hoe.

Als ik klanten spreek, blijft make-up het meest abracadabra onderwerp voor ze. Er is veel informatie beschikbaar en ook heel veel producten. Zelf ben ik sinds 2 jaar bezig met een basis collectie. Ik hoef alleen te weten wat voor mij werkt en draag bijna precies hetzelfde iedere dag. Op deze manier kan ik steeds sneller worden en is gebrek aan tijd geen excuus om mijn make-up niet te doen.

Om jou te helpen heb ik een lijst verzameld van de belangrijkste producten die essentieel zijn in je collectie!

  • BB cream – Hydrateert, egaliseert en beschermt de huid.
  • Eye Liner – Een eyeliner potlood is gemakkelijk aan te brengen en werkt voor iedereen. Denk er om: een donkere kleur potlood gebruik je boven je oog en een lichte kleur onder.
  • Blush – Wees niet bang om blush te dragen. Dit is de gemakkelijkste manier om een gezonde uitstraling te creëren. Een blush kies je in roze of oranje tinten en dit combineer je ALTIJD met je lipstick. PS.: dat bruine spul is bronzen en nee, niet geschikt te gebruiken als blush. Vertel ik je wel een andere keer waarom.
  • Lipstick – Er is niets wat meer verandering in je gezicht kan brengen als lipstick. Waarschijnlijk de reden waarom zoveel dames het niet dragen. Probeer hiervoor een kleur te vinden die simpelweg je eigen natuurlijk lippenkleur accentueert. Hierdoor krijg je niet het gevoel dat je te veel draagt.

Ik vind het belangrijk dat mijn make-up look compleet is. Daarom is het handig om te oefenen met wat je al hebt. Let wel, make-up raakt ook over datum. Dus heb je het al langer dan 2 jaar, GOOI HET WEG! Kijk goed naar je collectie en zorg dat je dagelijks gebruikt wat je hebt, want dan kan je tijdig je producten vervangen voor iets nieuws.

Om heel eerlijk te zijn, kun je gewoon een lipstick/gloss dragen met mascara en BB cream en je helemaal verzorgd voelen. Maar ja, als je toch 10 minuten hebt, geef jezelf iets meer liefde en geniet van het resultaat.

 

 

PUUR boekentip

Ik kleur jou is een kleurboek voor volwassen, gemaakt met de vrolijke kunst van Wilma Veen en geïnspireerd door onze grote meesters. Een inspirerend kleurboek voor volwassenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *