Kiezen voor Liefhebben

21 november 2019
Delen via:

Ik wist door mijn keuze zou ik verliezen
ieder ander verlokkend bestaan
Ik heb dan maar niet gekozen
en het leven is voorbij gegaan.
(J.C. Bloem)

Wij mensen zijn geschapen met de mogelijkheid om te kiezen. We kunnen ervoor kiezen wie we volgen, en wie niet. Waarnaar we luisteren en waarnaar niet. Als je blijft doen, wat je altijd al deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg, zei Einstein ooit. Dus kies voor datgene dat leven brengt!

Nieuwe Stiltetour van Mirjam van der Vegt

Petrus uit de Bijbel koos ervoor zijn volle netten achter te laten en Jezus te volgen. Wat volgde was een avontuurlijke reis waarin hij ontdekte hoeveel hij eigenlijk nog wilde presteren, terwijl Jezus hem vroeg om te ontvangen en lief te hebben. Het avontuur van Petrus staat centraal in de nieuwe Stiltetour die komend voorjaar plaatsvindt in Nederlandse vissersplaatsen. Met muziek, stiltewoorden en een Bijbels verhaal, ontdek jij meer over onthaasting.

Wees welkom en geef je nu vast op. Vroegboekers ontvangen gratis het boek Faalkunst bij hun kaart. Reserveren gaat via: https://www.truetickets.nl/stiltetour

Faalkunst

kiezenIn een wereld waarin het vaak draait om succes, is de realiteit weerbarstig en is het belangrijk dat we de kunst van het falen leren. Vallen en weer opstaan horen bij het leven. Hoe gaan we daarmee om?

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe ‘adem de reeks’ boekje

kiezenKiezen is het laatste deel in de ‘Adem de dag’-reeks van Mirjam van der Vegt. Het brengt verdieping door middel van creatieve verwerkingsopdrachten, mooie gebeden en praktische korte meditaties. Hoe leer je in een maatschappij vol keuzemogelijkheden kiezen voor datgene dat je tot een vrij mens maakt, in plaats van tot een slaaf? Leren kiezen is een basisvaardigheid die maakt dat je niet langer wordt overspoeld door alle prikkels, maar met vreugde kunt leven en bewegen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *