Kokos amandeltaart

5 juni 2020
Delen via:

Kokos, amandelen en bosbessen, wat een goddelijke combinatie! Dit recept komt uit het boek Sweet van Yotam Ottolenghi en Helen Goh, waarin je nog veel meer zoet en lekkers vindt. Wat dacht je van een Perzische liefdescake of rijstpudding met geroosterde rabarber en dragon. Of nee wacht, de pecantruffels met prosecco, die moet je echt proberen!

Ingrediënten

10-12 personen

  • 200 g boter, gesmolten, op kamertemperatuur,  plus extra om in te vetten
  • 180 g gemalen amandelen
  • 60 g gedroogd geraspt kokos
  • 250 g fijne kristalsuiker
  • 70 g zelfrijzend bakmeel
  • tl zout
  • 4 grote eieren
  • 1 tl vanille-extract
  • 2 tl fijne citroenrasp (2 citroenen)
  • 200 g verse bosbessen
  • 20 g geschaafde amandelen

Bereiding

Wil jij weten hoe je deze heerlijke taart maakt? Kijk voor de bereiding op:

Food and Friends

Credits: Recepten Yotam Ottolenghi & Helen Goh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *