De 5 mooiste outfits van Koningin Maxima

27 april 2018
Delen via:

Sinds Maxima in ons land is verschenen hebben we al heel wat mooie kleding voorbij zien komen. Vroeger was ik groot fan van het Koninklijk Huis en volgde ik alles op de voet rondom Maxima en vooral haar kleding. Koningsdag is voor haar de perfecte dag om goed uit te pakken met kleding. Maar niet alleen met Koningsdag draagt ze de mooiste outfits. Ik laat je mijn favoriete outfits zien die Maxima heeft gedragen.

1. Prinsjesdag 2015

Deze jurk was qua model heel eenvoudig maar de print van de stof laat de jurk een hele luxe uitstraling hebben. En ik vind deze outfit voor heel mooi omdat ze geen grote hoed op heeft zodat haar kapsel heel mooi uit komt.

2. Koningsdag 2014

Een hele vrolijke jurk op een hele vrolijke dag. En de kleur staat haar prachtig!

3. Koninginnedag 2010

Deze outfit kan ik me nog heel goed herinneren en ik vind hem nog steeds ontzettend leuk. Hoewel de jas een beetje een koeienprint lijkt te hebben is hij in combinatie met zo’n kleur jurk ontzettend leuk.

4. Bezoek

Een hele mooie, eenvoudige outfit die ik zelf zo aan zou trekken. Heel chique, klassiek en professioneel.

5. Koningsdagconcert 2017

Een heerlijk vrolijke jurk die volgens mij perfect bij Maxima past!

Wat is jouw favoriete outfit van Koningin Maxima en wat denk je dat ze vandaag aan heeft?

De magie van Maxima – Josine Droogendijk

Máxima’s kledingstijl is een belangrijk onderdeel van haar wereldwijde populariteit. Achter elke outfit zit een idee, een verhaal. En daar weet de populaire modeblogger Josine Droogendijk alles van. Droogendijk (27) begon als puber het weblog ‘Máxima is cool’; inmiddels is haar site uitgegroeid tot de populairste royaltysite en weet ze alles over de royals, en koningin Máxima in het bijzonder. Dagelijks trekt modekoninginmaxima.nl 20.000 (soms 60.000!) bezoekers, die alles willen weten over de outfits van de koningin. Als er iets belangrijks gebeurt bij het koningshuis wordt Josine vaak gevraagd om als expert commentaar te geven, voor zowel de dagbladen, tijdschriften als radio en televisie. In De magie van Máxima deelt ze details en modefeiten die het grote publiek nog nooit hoorde.

U kunt dit boek voor €19,99 bestellen bij boekenwereld. Dit boek wordt dan gratis verzonden.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *