De mooiste muziek die je bemoedigt

22 maart 2018
Delen via:

Muziek is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven. Ze kunnen de hele dag muziek luisteren. Veel muziek kan je ook heel erg helpen want soms beschrijft het precies hoe je je voelt. Er zijn ontzettend veel mooie liedjes te vinden en we zetten er vandaag een aantal voor je op een rij. De mooiste liedjes voor momenten dat je ze misschien net nodig kan hebben.

Als je je alleen voelt

Als je angstig bent

Als je twijfelt

Als je dankbaar bent

Als je vertrouwen nodig hebt


Leestip: Tot Gods eer

Tot Gods eer van liturgie-wetenschapper Marcel Barnard is een gespreksboek over de protestantse liturgie voor predikanten, kerkenraden en gemeenteleden.

Er verandert veel in de kerk: er wordt geëxperimenteerd, gepionierd en veel gediscussieerd. Door dit alles is er voor veel gemeentes verwarr

ing als het gaat om de liturgie. In dit boek beschrijft Barnard de protestantse liturgie, licht hij de achtergronden ervan toe, en geeft hij een kleine protestantse theologie van de liturgie. Daarnaast laat hij zien uit welke verschillende tradities de protestantse liturgie wordt gevoed.

 

 

 

U kunt dit boek voor €5,99 bestellen bij boekenwereld. U betaalt 1,95 aan verzendkosten.


In Dagboek uit Jeruzalem vertelt Marleen Anthonissen veertig verhalen over haar leven – en het leven van alledag – in de Heilige Stad. Sinds 2014 woont en werkt Marleen in Jeruzalem.  Ze is daar pastoraal werker bij de Lutherse Redeemer Church voor de Nederlandse gemeenschap in en rond Jeruzalem en geeft voorlichting aan Nederlandse bezoekers. Ingrijpend was het onverwachte overlijden van haar echtgenoot Ilja in 2017.

 

 

 

 

Reacties (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *