Naïma-vrouwendag

25 januari 2019
Delen via:

Naïma-vrouwendag zaterdag 16 maart 2019, georganiseerd door Evangelie & Moslims.
‘Hoe het kruis een weg kan zijn voor moslimvrouwen’.

Op zaterdag 16 maart 2019 organiseert Evangelie & Moslims een Naïma- vrouwendag in Amersfoort, speciaal voor christenvrouwen die contact (willen) hebben met moslimvrouwen.

Op deze dag staat het delen van de rijke boodschap van de kruisiging en opstanding van Jezus Christus met moslimvrouwen centraal. Hoofdspreekster Karima El-Branki, afkomstig uit Algerije, nu woonachtig in Londen, zal meer vertellen over het thema: ‘Op weg naar het kruis’ en haar ervaringen delen. Er zullen praktische tools worden aangereikt om het evangelie te delen met deze doelgroep.

Programma

In een ontspannen sfeer van ontmoeting en oosterse gastvrijheid komen twee pijlers van het werk van Evangelie & Moslims aan bod; ‘ontdekken’ en ‘eropuit gaan’.
Er is een afwisselend programma van ontmoeting, aanbidding en getuigenissen. Hoofdspreekster Karima El-Branki zal haar verhaal delen en dieper ingaan op de essentie van het christelijk geloof. Zo ‘ontdek’ je wat God in de Bijbel laat zien, zodat je het kan vertellen aan je moslimvriendinnen. Tussen de middag kun je genieten van een heerlijke lunch met een oosters tintje. Daarna volgen er verschillende workshops waarin, in diverse creatieve werkvormen praktische tools worden aangereikt zodat je ‘eropuit kan gaan’ en het goede nieuws verder kan delen.
Enkele reacties van vrouwen van afgelopen jaren:
-Goed verzorgd, met aandacht en creativiteit.

-Positief, ik voel mij bemoedigd, ik ben opgebouwd en voel weer vernieuwd enthousiasme om in mijn eigen contacten het evangelie te delen.
-Mooie dag, goed om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Mooie getuigenissen. 

Je kan je opgeven voor deze dag via de website www.evangelie-moslims.nl
Na opgave ontvang je per email informatie over de locatie en parkeergelegenheid.
Tijd: 10.30-16.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur met koffie en thee)
Prijs: € 15,- (dit is inclusief uitgebreide lunch)

Goede contacten

Evangelie & Moslims helpt christenen in Nederland om goede contacten met moslims op te bouwen en hen uit te nodigen Jezus Christus te leren kennen en volgen. De organisatie krijgt daarbij steun van diverse kerkgenootschappen en individuele christenen.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Evie Mol, medewerkster van Evangelie & Moslims (evie@evangelie-moslims.nl of  033-4659290).

 


Leeg nest van Els van der Vlist is een handleiding en een handreiking voor een nieuwe levensfase: het moment dat je kinderen de deur uit gaan. Praktische informatie wordt in dit PUUR! balans-boek afgewisseld met ervaringsverhalen van andere ouders, en ook de Bijbel geeft krachtige lessen voor het omgaan met een leeg nest.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *