Origineel cadeautje?

22 november 2018
Delen via:

Verjaardagscadeautjes bedenken. Het wordt steeds moeilijker. Vooral voor volwassenen. Vaak is het toch heel gemakkelijk om een envelop te geven. Maar ja het is eigenlijk niet zo feestelijk om te geven. Daarom ging ik op zoek naar ideetjes om op een leuke manier geld te geven.

Pinterest

Kijk hoe feestelijk dit er uit ziet! Het uitpakken zal ook extra feestelijk zijn 😉 Pinterst

Je hoeft niet enorm creatief te zijn om deze leuke kaart te maken. Eenvoudig te maken en het ziet er super leuk uit! 

Pinterst

Dit vind ik er super schattig uit zien! Hier word je toch vrolijk van. Om te maken en om te krijgen. 


Ook steeds minder kinderen vragen geld voor hun verjaardag. Zodat ze zelf iets uit kunnen kiezen of sparen voor een groter cadeau. Ook daar vond ik leuke ideetjes voor om te kunnen geven.

Pinterest

DagboekHet PUUR! Faith journal van Linette Trapman is een inspirerend PUUR! doeboek voor jouw tijd met God. Een faith journal is een geloofsdagboek met liederen, gedichten, quotes en notitieruimte voor bijvoorbeeld Bijbelteksten, preken en beantwoorde gebeden en zegeningen. Ook is er veel ruimte voor eigen creativiteit, zoals handlettering en biblejournaling. Linette Trapman neemt je mee door het journal heen, met veel overtrekvoorbeelden en inspiratie. Eerder schreef Linette Trapman Dicht bij U en PUUR! Creativitijd met de Bijbel.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *